E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Zamanın birinde ülkenin padişahı ülkede namaz kılma azalınca vezirine derki;
Bana namaz kılmayan birini bul getir,asalım ki ibret olsun namaz kılanlar artsın...
Bunun üzerine vezir namaz kılmayan bir adamı tutup saraya getirir..
Padişah " bak seni asacağız ama asılmadan önce 3 dilek hakkın var,ne dilersen dile der..
Adam da " sözmü,ne istersem yapıcakmısınız der.
Padişahta söz verir ve ilk dileğini sorar..
Adam " padişahım ben bu vezirin kızını çok beğeniyorum,onunla bir gece geçirmek istiyorum der...
Vezir hemen atlar " aman padişahım yapmayın etmeyin " der..
Padişahta "söz verdim bi kere,sözümden dönemem der ve adamın isteğini yerine getirirler...
Padişah adama ikinci dileğini sorar..
Adam da " padişahım sizin 3. hatununuz çok güzel,onu istiyorum der..
Padişah "olur mu canım öyle şey der...
Vezir hemen atlar..
"söz verdiniz bi kere padişahım der.
Padişah utana sıkıla kabul eder.
Ve gelinir adamın son dileğine,padişah ta vezirde işin sonuna gelindiği için çok mutludur ve padişah sorar...
Son dileğin nedir bakalım der...
Adam pis pis sırıtarak bir padişaha,bakar bir vezire,bir padişaha bakar bir vezire...:jeyyar:
Vezir hemen atlar " padişahım ben bu adamı caminin kapısında görmüştüm der..
Padişahta hemen atlar " sen ne diyorsun vezir,bu adam camide benim yanımdaydı yanımda " der...:roflol:kaydirigubbakcemile3
Bana namaz kılmayan birini bul getir,asalım ki ibret olsun namaz kılanlar artsın...
Bunun üzerine vezir namaz kılmayan bir adamı tutup saraya getirir..
Padişah " bak seni asacağız ama asılmadan önce 3 dilek hakkın var,ne dilersen dile der..
Adam da " sözmü,ne istersem yapıcakmısınız der.
Padişahta söz verir ve ilk dileğini sorar..
Adam " padişahım ben bu vezirin kızını çok beğeniyorum,onunla bir gece geçirmek istiyorum der...
Vezir hemen atlar " aman padişahım yapmayın etmeyin " der..
Padişahta "söz verdim bi kere,sözümden dönemem der ve adamın isteğini yerine getirirler...
Padişah adama ikinci dileğini sorar..
Adam da " padişahım sizin 3. hatununuz çok güzel,onu istiyorum der..
Padişah "olur mu canım öyle şey der...
Vezir hemen atlar..
"söz verdiniz bi kere padişahım der.
Padişah utana sıkıla kabul eder.
Ve gelinir adamın son dileğine,padişah ta vezirde işin sonuna gelindiği için çok mutludur ve padişah sorar...
Son dileğin nedir bakalım der...
Adam pis pis sırıtarak bir padişaha,bakar bir vezire,bir padişaha bakar bir vezire...:jeyyar:
Vezir hemen atlar " padişahım ben bu adamı caminin kapısında görmüştüm der..
Padişahta hemen atlar " sen ne diyorsun vezir,bu adam camide benim yanımdaydı yanımda " der...:roflol:kaydirigubbakcemile3