- 1 Aralık 2020
- 4.413
- 50.117
-
- Konu Sahibi blondewoman
küçük tecrübesiz bir kadın değil hayır. Daha bir iki gün önce kocam üvey-öz evlat ayrımı yapıyo konusunu açan üye bu. Biri bebek diğeri kreş yaşında iki çocuğu var. Nasıl üniversite okumuş 2 minicik çocukla şaşırdım, cidden okuduysa helal olsun.staj falan deyince bende üni öğrencisi sandıydım.
adamın niyetini anlamayacak kadar safsa sokağa bile çıkmasından yana kullanıyorum oyumu.
diğer seçenek bizi saf salak sanması oluyor.
Valla üyenin biri yazmış kadın da evli iki çocuklu imiş ben incelemedim profiliAdam bunu kullansın normalmi diye düşünüyorlar yazık çok yazık gencecik kiz
Konuya verdiğin başlığa delirdim başkasının kocası hakkında benden hoşlanıyor mu diye başlık açılır mı rahatsız olduğm adam var ne gibi koruma yöntemleri bulabilirim demen lazım bi de istediği kabul etmişsn resmen burda adım atmasını bekleyeyim mi sorusu sormuşsn kendine gel adamla muhatap olma şuan o ortam benim bile gözümün önüne gelince senin de hoşuna gittiğini görüyorm adam nasıl geri dursunMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir bir şirkette üniversite stajımı yapıyorum. Çalıştığım departmandaki patronum statüsünde biri var. Kendisinin bana en başından beri yakın tavırları var. Hani en başta bunu fesat algılamak istemedim kendime kızdım ama kendisi evli ve 1 kızı 1 oğlu var. Yaşı da benden epey bi fazla aramızda 20 küsür yaş var. Bir defasında kısa etek giydiğimde tam önümde durma gözüm başka yerlere kayıyor dedi. Staj çıkışı eve sürekli eve bırakmak istiyor. İnstagram'dan eklemiş beni attığım storylere alev atmış iki kez. Sizce bu adam benden hoşlanıyor mu ne yapmam gerekiyor?
E siz de evlisiniz?Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir bir şirkette üniversite stajımı yapıyorum. Çalıştığım departmandaki patronum statüsünde biri var. Kendisinin bana en başından beri yakın tavırları var. Hani en başta bunu fesat algılamak istemedim kendime kızdım ama kendisi evli ve 1 kızı 1 oğlu var. Yaşı da benden epey bi fazla aramızda 20 küsür yaş var. Bir defasında kısa etek giydiğimde tam önümde durma gözüm başka yerlere kayıyor dedi. Staj çıkışı eve sürekli eve bırakmak istiyor. İnstagram'dan eklemiş beni attığım storylere alev atmış iki kez. Sizce bu adam benden hoşlanıyor mu ne yapmam gerekiyor?
Bende yeni üye oldum eski mesajları görmeyi şimdi öğrendim .yardırmıştım ,sen gençsin öyle insanlara ne tepki vericeni öğrenmemişsin felanE siz de evlisiniz?
Kızınızin da evlenmeden hamile kaldığınız için zoraki evlenip boşanip soyadını bile almayan hiç görmediği bir babası var . Oğlunuz daha ufacık?
Ikinci esiniz de cocugunuz olunca kızınızı dışlamaya başladı?
Macera mi arıyorsunuz bunca şeye rağmen?? Biri etek giyip onume gecme gözüm kayıyor deyince susulmaz dosya kafasına geçirilip üniversite de en üst birim nereyse oraya şikayet edilip ya birim müdürü değişikliği ya da farklı bir departmana kaydirlma talep edilir !!
Son olarak az çok sizi okuduğum kadarıyla iğrençsiniz
Heeee bak şimdi oldu teşekkürler aydınlattın vallaE siz de evlisiniz?
Kızınızin da evlenmeden hamile kaldığınız için zoraki evlenip boşanip soyadını bile almayan hiç görmediği bir babası var . Oğlunuz daha ufacık?
Macera mi arıyorsunuz bunca şeye rağmen?? Biri etek giyip onume gecme gözüm kayıyor deyince susulmaz dosya kafasına geçirilip üniversite de en üst birim nereyse oraya şikayet edilip ya birim müdürü değişikliği ya da farklı bir departmana kaydirlma talep edilir !!
Şok girdim bilgilendirme için teşekkürlerE siz de evlisiniz?
Yani bu durumda adamın benden hoşlanıp hoşlanmadığı ile ilgilenmezdim. Gözüm başka yerlere kayıyor ne demek, ne çirkin. Ben korkar, tedirgin olur bir an önce stajımın bitmesini isterdim. Amacı farklı, düşme bu tuzaklara.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir bir şirkette üniversite stajımı yapıyorum. Çalıştığım departmandaki patronum statüsünde biri var. Kendisinin bana en başından beri yakın tavırları var. Hani en başta bunu fesat algılamak istemedim kendime kızdım ama kendisi evli ve 1 kızı 1 oğlu var. Yaşı da benden epey bi fazla aramızda 20 küsür yaş var. Bir defasında kısa etek giydiğimde tam önümde durma gözüm başka yerlere kayıyor dedi. Staj çıkışı eve sürekli eve bırakmak istiyor. İnstagram'dan eklemiş beni attığım storylere alev atmış iki kez. Sizce bu adam benden hoşlanıyor mu ne yapmam gerekiyor?
Kız evlilikle ne alakası var adam sapık. Neden salağa yatsın. Kayan gözünü s*kerim senin bir daha kaymaz diyecek iş bitecek.Şimdi evliler gelmeden yorum yapayım dusuncelerinde fesatlık falan yok , asla farkında olduğunu belli etme salağa yat isinle ilgilen sadece o adamdan zaten ne köy olur ne kasaba .
Kız millet beni yanlış anladıKız evlilikle ne alakası var adam sapık. Neden salağa yatsın. Kayan gözünü s*kerim senin bir daha kaymaz diyecek iş bitecek.