Bu adam benden hoşlanıyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
staj falan deyince bende üni öğrencisi sandıydım.
adamın niyetini anlamayacak kadar safsa sokağa bile çıkmasından yana kullanıyorum oyumu.
diğer seçenek bizi saf salak sanması oluyor.
küçük tecrübesiz bir kadın değil hayır. Daha bir iki gün önce kocam üvey-öz evlat ayrımı yapıyo konusunu açan üye bu. Biri bebek diğeri kreş yaşında iki çocuğu var. Nasıl üniversite okumuş 2 minicik çocukla şaşırdım, cidden okuduysa helal olsun.

Adam bunu kullansın normalmi diye düşünüyorlar yazık çok yazık gencecik kiz
Valla üyenin biri yazmış kadın da evli iki çocuklu imiş ben incelemedim profili
Öyle olunca işler değişiyor he arabaya bin küçük kaçamaklar yap hayatın renklensin dememizi bekledi heralde

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir bir şirkette üniversite stajımı yapıyorum. Çalıştığım departmandaki patronum statüsünde biri var. Kendisinin bana en başından beri yakın tavırları var. Hani en başta bunu fesat algılamak istemedim kendime kızdım ama kendisi evli ve 1 kızı 1 oğlu var. Yaşı da benden epey bi fazla aramızda 20 küsür yaş var. Bir defasında kısa etek giydiğimde tam önümde durma gözüm başka yerlere kayıyor dedi. Staj çıkışı eve sürekli eve bırakmak istiyor. İnstagram'dan eklemiş beni attığım storylere alev atmış iki kez. Sizce bu adam benden hoşlanıyor mu ne yapmam gerekiyor?
Konuya verdiğin başlığa delirdim başkasının kocası hakkında benden hoşlanıyor mu diye başlık açılır mı rahatsız olduğm adam var ne gibi koruma yöntemleri bulabilirim demen lazım bi de istediği kabul etmişsn resmen burda adım atmasını bekleyeyim mi sorusu sormuşsn kendine gel adamla muhatap olma şuan o ortam benim bile gözümün önüne gelince senin de hoşuna gittiğini görüyorm adam nasıl geri dursun

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir bir şirkette üniversite stajımı yapıyorum. Çalıştığım departmandaki patronum statüsünde biri var. Kendisinin bana en başından beri yakın tavırları var. Hani en başta bunu fesat algılamak istemedim kendime kızdım ama kendisi evli ve 1 kızı 1 oğlu var. Yaşı da benden epey bi fazla aramızda 20 küsür yaş var. Bir defasında kısa etek giydiğimde tam önümde durma gözüm başka yerlere kayıyor dedi. Staj çıkışı eve sürekli eve bırakmak istiyor. İnstagram'dan eklemiş beni attığım storylere alev atmış iki kez. Sizce bu adam benden hoşlanıyor mu ne yapmam gerekiyor?
E siz de evlisiniz?
Kızınızin da evlenmeden hamile kaldığınız için zoraki evlenip boşanip soyadını bile almayan hiç görmediği bir babası var . Oğlunuz daha ufacık?
Ikinci esiniz de cocugunuz olunca kızınızı dışlamaya başladı?
Macera mi arıyorsunuz bunca şeye rağmen?? Biri etek giyip onume gecme gözüm kayıyor deyince susulmaz dosya kafasına geçirilip üniversite de en üst birim nereyse oraya şikayet edilip ya birim müdürü değişikliği ya da farklı bir departmana kaydirlma talep edilir !!
Son olarak az çok sizi okuduğum kadarıyla iğrençsiniz

E siz de evlisiniz?
Kızınızin da evlenmeden hamile kaldığınız için zoraki evlenip boşanip soyadını bile almayan hiç görmediği bir babası var . Oğlunuz daha ufacık?
Macera mi arıyorsunuz bunca şeye rağmen?? Biri etek giyip onume gecme gözüm kayıyor deyince susulmaz dosya kafasına geçirilip üniversite de en üst birim nereyse oraya şikayet edilip ya birim müdürü değişikliği ya da farklı bir departmana kaydirlma talep edilir !!
Bende yeni üye oldum eski mesajları görmeyi şimdi öğrendim .yardırmıştım ,sen gençsin öyle insanlara ne tepki vericeni öğrenmemişsin felan 🤦🏻‍♀️

E siz de evlisiniz?
Heeee bak şimdi oldu teşekkürler aydınlattın valla
Alışkanlık o zaman

E siz de evlisiniz?
Şok girdim bilgilendirme için teşekkürler

Kızınıza üvey babalık yapan 2. kocanızı gözden mi çıkardınız? Yazdığınıza göre zaten kapmışsınız zengin yakışıklı kocayı macera aramayın bence. Gencecik yaşa 2 çocuk 2 koca bir de göz koyan patron. Hıza bak. Kızınıza bağıran koca sorununu çözdünüz mü diye soracaktım ama kaçmışsınız.

Yani bu durumda adamın benden hoşlanıp hoşlanmadığı ile ilgilenmezdim. Gözüm başka yerlere kayıyor ne demek, ne çirkin. Ben korkar, tedirgin olur bir an önce stajımın bitmesini isterdim. Amacı farklı, düşme bu tuzaklara.

Şimdi evliler gelmeden yorum yapayım dusuncelerinde fesatlık falan yok , asla farkında olduğunu belli etme salağa yat isinle ilgilen sadece o adamdan zaten ne köy olur ne kasaba .
Kız evlilikle ne alakası var adam sapık. Neden salağa yatsın. Kayan gözünü s*kerim senin bir daha kaymaz diyecek iş bitecek.

Kız evlilikle ne alakası var adam sapık. Neden salağa yatsın. Kayan gözünü s*kerim senin bir daha kaymaz diyecek iş bitecek.
Kız millet beni yanlış anladı 🤣 yorum yapan bayanı bekar kabul ettim velev ki evli ne değişir ben adamın evli olmasına istinaden yorum yaptım.Ne yazık ki iş yerinde bekar calisanlar evli erkekler tarafından çok tacize uğruyor olay ortaya çıksa bile kadınin suçu olmasa bile kuyruk sallamasaydi böyle olmazdı deniyor olaydaki adamın karısı tarafından bile.

hoşlanmak değil de afedersin bir kere senle yatsa rahatlayacak
erkeklerde böyle bişey oluyor bazen. bazı kadınlar bunların bünyesinde "ya bi kere birlikte olsam yeter, bi kere olsa rahatlayacağım" durumu yaşatıyor.
tamamen merak ve arzunun sonucu bu
hani bi kere yapayım gözüm açık gitmesin dediğimiz şeyler olur bazen. onun gibi bişey

Konu sahibi kafadan konular uydurup yazıyor. Önceki konusunda hemşireydi (korunmayı bilmeyen) şimdi üniversitede stajyer oldu. Kızı yeni eşinden ayrımcılık görüyordu böyle derdi olan birinin gözü aşna fişne görmez. Tamamen trollük yapıyor başka birşey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X