Bu Adam (Babam )Ömrümü Yedi( Varlik İçinde Yokluk Çekmekten Yoruldum)

Allah yardimcin olsun. ..

Sizde kendimı gördum ben suam 24 yasındaym ama hep varlık içinde yokluk çektrdı bize .Hatta bır başımıza bıraktı gittı. Ama seni tebrik ederım ben 16 yasında evlılıg kurtuluş sandm annemi kardslerımı bıraktm (kendımdn nefret edıyorum )ve hala aynı emekli oldu ama hala para yok .Sana dicem insan 7.de neyse 70 .de o degsmıyolar.İnsallah okulun biter ,mutlu bır gelecegn olur.

allahtan eşım babamın tam tersi evıne bağlı herşeye beraber karar verırız para ortadadr.İnsallah hayatn düzene grdgnde karşına ıyı bır eş çıkar canım

Kendinizi kınamayın bence hayatı size çekilmez yaşanmaz hale getirmese belkide o yaşta evliligi dusunmezdiniz
Cok sukur ki iyi biri cikmis karsinizada evlilikle ikinci husrani yasamamissimiz

Benim babamin ne yazik ki hep yasak iliskileri oldu zamaninda bulundugum yerin kucuk olmasi sebebiylede bilen insan coktur sırf onun bize yasattiklarindan dolayi evlenincede karsi tarafin haberdar olacagini dusunup mutlu olamama korkusu yasiyorum
İnsallah dediginiz gibi cikar iyi biri karsimada huzuru getirir ne diyeyim

Amin canım allah dualarını kabul etsın. İnşallah

şok oldum ya....bır ınsan evladından bu kadar kısar mı.....ALLAH en guzel ıslerı karsına çıkarsın ınş....oylekı bır daha babanla asla görusme...ben olsam sahsen oyle yapardım
Böle babalar kızı evlendiğinde bide her hafta evine giderler yarın bi gün bu kızcağız evleneceği zaman ne olcak bunun çeyizi var hazırlığı var nişanı var dimi bütün bunlara kılını kıpırdatmaz ama evlenincede vay kızım can kızım beleş beleş vakit geçir ye iç

Çok sukur en azindan oyle bi huyu olmadigini biliyorum gerci orasida iyi mi kotumu kestiremedim ama ablam evli ve bir kere bile evine gitmisligi yoktur

Obur tarafa giderken herkes ayni kefenle gidiyo bu kadar parayi ic cep yaptirip yaninda mi goturucekmis acaba babaniz tovbe tovbe. Lutfen umutsuzluga kapilmayin kendi isiniz kendi aileniz olucak o gunlerin hayalini kurmaya calisin

Hayatını kurtarana kadar babandan habersiz sana yardımcı olabilen çıksa keşke. Allah karşına iyi bir eş yoldaş çıkarsın güzel bir iş iyi bir yuva annenede sahip çıkardın. Dişe diş yapın dicem ama dövüyor falan diosun bir erkek gücünü neden zulüm için kullanır ya

Obur tarafa giderken herkes ayni kefenle gidiyo bu kadar parayi ic cep yaptirip yaninda mi goturucekmis acaba babaniz tovbe tovbe. Lutfen umutsuzluga kapilmayin kendi isiniz kendi aileniz olucak o gunlerin hayalini kurmaya calisin
Zaten o hayallerde olmasa yasamak iyice guclesir ama bazen artik hayallerinde hayalden oteye gidemeyecegini anlamak uzuyor ne yazik ki

Allah razı olsun inşallah dualarınız en guzel sekilde kabul olur :)

Böyle adamlardan ALLAH bizi kurtarsın canım Sudbanazenin
Bende nefret ediyorum.
Ölse belki de hic ağlamıcağım tek insan odur !
Baba kelimesinin bana nefreti çağrıştıran tanımsız mahlukk

Böyle adamlardan ALLAH bizi kurtarsın canım Sudbanazenin
Bende nefret ediyorum.
Ölse belki de hic ağlamıcağım tek insan odur !
Baba kelimesinin bana nefreti çağrıştıran tanımsız mahlukk
Bende bazen dusunurum acaba olse uzulurmuyum diye burda yazdiklarim onun yasattiklarinin sadece binde biri bu hayatta kotu her ne yasiyorsam muhakkak altinda onun imzasi var

Sırf yasattigi yokluk yuzunden kapidan disariya cikasim gelmiyor bazen kış geldi ben kar yagmasin yagmur yagmasin diye dua etmekten her sabah uyandigimda acaba havs nasil diye endiselenmekten bıktım sırf bu yuzden hayattan sogudum

Çok ah aldılar ya

Ben en buyuk sucu agirligini koyamayan annenizde buldum acikcasi. Yani benim kocam kizimi okutmayacak, onu yildirmaya calisacak... Evi basina yikarim valla. Normal hayatinda pasif karakterde olabilir ama bir insan kizi icin herseyi goze almali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…