Ayrıntılı okuyamadım ama anladığım kadarıyla sizin sınavınız benden kat be kat daha ağır Allah oğlunuzu size bağışlasınAllah yardımcın olsun eğer düşük yapıyorsan inşallah bir an önce toparlanır sin umarım.
Bence biraz ara ver bırak rahmin TOPARLANSIN. RABBİM isteyen herkesin kucağını sağlıklı, hayırlı EvlatlarlA doldursun
Burda benim hikayem var..
Acilin kendi ultrason röntgen bölümu açık oluyor gidip bi deneyin benceKırmızı kan yoktu bordo gibi kahverengimsi çok garip bişeydi. Sonradan kahverengiye döndü şu an akıntı gibi devam ediyor. Fitili yerleştirdim yine. Napıcam bilmiyorum acilde ultrasonla bakmazlar en azından kesede bişey olmadığını bilsem iğne vururlar belki yine. İğneden pekte taraftar değilim düşük olacaksa geciktirmez acımı ertelemez mi . Lütfen akıl verin
Haklısınız ama test yapmasaydımda adetim gecikecekti şu an 6. Haftadayız her türlü öğrenecektimGeçmiş olsun, sizin için uzucu elbette ama madem bu konuda bu kadar istekli ve hassassiniz, bundan sonrasi için regliniz en az birkac gun gecikmeden test yapmayın ya da heveslenmeyin.
Teşekkür ederim. Biliyorum daha zor durumlarda olanlarda var. İnsanın yaşadığı en acı geliyor kendine. Ve inanın olupta kaybetmektense hiç olmaması daha iyi o hayal kırıklığı insanın ömründen ömür çalıyoröncelikle çok geçmiş olsun gerçekten yasadıjların zor, yanlış anlama ama hiç hamile kalmayan bu duyguyu tatmayanlar var. Sükredinki hamile kalabiliyorsun beterin beteri var inanın ki, hayat zaten bir sınav duaların sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?