BU ACI GEÇER Mİ😥😥😥

mucizem ol

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
295
171
23
KıZlar 4 aydır hayalet gibiyim
4 ay önce bazı sebeplerden dolayı kürtaj oldum. 4 ay geçti ama acısı halen geçmedi ilk günkü gibi bu acıyı tek başıma kaldırmak çok ağır. Eşimi daha fazla üzmek istemediğim için onunla konuşamıyorum kaldırmaya çalısıyorum ama çok zor hayal miyim gerçek miyim kendimdemiyim farksız ölü gibiyim her saniye gözümden yaş durmuyo bebeğimi öyle çok özlüyorum ki... kürtajdan sonra tekrar denemeye başladık hamilelik için ama halen hamilede kalamadımcanım çok yanıyo sabahlara kadar ağlıyorum bu acı hiç geçmicek mi kendimi eve kapattım kimseyle konuşmuyorum konuşamıyorum çok zor bi durum.. kendi Anneme bile konuşurken Anne diyemiyorum içim yanıyo

Biliyorum yaşadıklarınız hiç kolay değil ama biz kadere inanan insanlarız.Miniğiniz sizi orda bekleyecek. Yazık bu kadar da kendinize etmeyin.Kimbilir aileniz sevdikleriniz de size nasıl üzülüyolardır.Toparlanın bir silkelenin dua edin. Gebe kalmaya çalışmanız sürekli tamamen olmaması pskoljik atın kafanızdan o düşünceyi.En hayırlı zamanda gelsin diyin.Depresyon girerseniz Allah korusun ruh sağlığınızda olmayın.Toplums karışın hayat mecbur devam edecek.Duaya sarılın öyle güzel gelecek ki Kalbinize genişlik ferahlık versin Rabbim.En yakın zamanda anne olursunuz tekrardan

Sebep sizden kaynakli degilse bu kadar heder olmayin. Omru yokmus. Sebep keyfi miydi vicdaniniz mi rahat vermiyor?

Canım senin yaşadıklarını bende yaşadım 6 senelik evliydim ve bebeğim olmuyordu, sonra geçen sene adet tarihim geçtiği halde regl olmadım ve hastaneye gittik, 6 haftalık hamileydim çok mutluydum ilk gebeliğimdi aradan 3 hafta geçti ve kanamam oldu doktoruma gittim, 9 haftalıkken bebeğimin karnımda kalbi durduğunu öğrendim kürtaj olmak zorunda kaldım. Elbette ağladım üzüldüm ama hep dua ettim içimi ferah tuttum, hep hayırlısını diledim sonra ne oldu biliyomusun? Kürtaj olduktan tam 3 ay sonra tekrar hamile kaldım... Şimdi 8,5 aylık hamileyim, sana demek istediğim şu ; Alan da Rabbimiz veren de Rabbimiz... Sadece ona güven ondan iste, sende yeniden hamile kalacaksın hissediyorum, Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar bu duyguyu yaşamayı sana ve tüm isteyenlere nasip etsin... kendini üzme moral çok önemli, akışına bırak hiç beklemediğin bir anda Rabbim seni mutlu edecek...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende aynı acıyı yıllardır içimde taşıyorum. Eşler bir yere kadar anlıyor bizi. Anlatamıyoruz maalesef. İnsanın içinde kalıyor o acı. Ben bebeğimi düşürdüğüm zaman aynı şeyleri hissettim uzun süre harap ettim kendimi. Üzülmeyin yeniden bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Derdi veren Allah dermanını da verir. Acılar diner elbet. Siz yeniden evlat sahibi olursunuz.

İnşallah canım inşallah bende tekrar hamile olurum öyle çok istiyorum ki Anne olabilmeyi
Dua ediyorum hep
Hamilelerin duası kabul olur derler sende dua eder misin bana

Canim aynı durumu ben de yaşadım hem de iki defa altıncı ayimda erken doğum oldu bı gün anca yaşadı bebeğim ne koklayabildim ne opebildim eşimin ailesi bana göstermeden defnettiler evlat acısı çok zor bnde her gün bebeklerim için ağlıyorum.Rabbim inşallah size güzel evlatlar nasip eder

Aynen canım çok zor evlat acısı inşallah hamile oluruz tekrar inşallah bu acılar geçer umutla bekliyorum her ay hamile olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…