bu abiyelere mutlaka göz gezdirin ;)))

buzprensesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
271
13
118
34
İzmir
bu pudra abiye yaşı genç olanlar için ideal. örneğin mezuniyetlerde kullanılabilir. 38-40 beden uyumludur, giyen arkadaşın boyu 1,60 civarlarıydı. yan kısımlarında kuşağı var istenildği gbi bağlanabilir :)

mavi abiye sadeliği sevenler ve taşı pulu sevmeyenler için idealdir. alt kısmı şifon üstü küpürdür. 40 bedene uygundur :)

vee harika bir abiye :) rengi şarap rengine yakın 40-42 bedene uyumlu. dizine kadar yırtmaçlı balık model. arkası uzun. yırtmacı kapatılabilir. sırtı ve yakası, içi göstermeyecek şekilde kapatıldı. benim çok sevdiğim bir abiyeydi arkadaşlar bu abiye nişanlık ya da kına gecelik olarak da kullanılabilir belinden bir sıra taş geçmektedir.

Eki Görüntüle 1249974 Eki Görüntüle 1249975 Eki Görüntüle 1249976

arkadaşlar abiyelerin hepsi tertemiz bir şekilde durmaktadır :) zümrüt yeşili abiyenin sadece bir iki taşı eksiktir onun dışında hepsi sapasağlam bilginize.. :)

arkadaşlar bu abiyelerle ilgili değişik bir yöntem deniyorum :) fiyatları siz belirleyin üzerinde anlaşalım ne dersiniz :)

arkadaşlar merhaba, resimdeki abiyeler duruyor. öğrenciyim ve gerçekten elimden çıksın diye uğraşıyorum. yazın abiye derdine düşmeden şimdiden uygun fiyata buradan temin edebilirsiniz. hepsi gerçekten sıfır gibi, ilgilenenleri bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…