Bu 5 hastaneden hangisini önerirsiniz?

pertev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
12
0
Merhabalar,

30 haftalık hamileyim.. :CüvCüv: Bir kızım olacak Allah izin verirse.. Evime yakın olmasından dolayı ve SGK geçmesinden dolayı 5 hastane arasında kaldık.. Sezeryan doğum yapmayı düşünüyorum ve doktorum dışarıdan gelecek. Aşağıda yazdığım hastaneler hakkında fiyat, hizmet vs bilgisi olanlar varsa yardım etsin lütfen..

Türkiye Hastanesi, Şişli Hospitalium, Ethica İncirli, Çevre Hastanesi, Avrupa Hastanesi (Gayrettepe)....

merhaba,

Türkiye hastanesinde, sgk'dan faydalanabilmek için ilk üç aydan itibaren orada takiplerinizin yapılması gerektiğini yazmıştı bir kaç arkadaş, isterseniz hastanelerle bu durumu görüşün. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmanız dileği ile.

selam nergis77... öncelikle dileklerin için teşekkürler.. ben doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum ama türkiye hastanesinin doktoru. dolayısıyla orayı da seçersem de bir sakınca olmayacak..

ethicayı öneririm.sgk geçiyor doktor dışardan gelsede.benim doktorumda dışarıdan geldi 1 yıl önce 1000tl hastaneye ödemiştik ama hastaneden çok memnun kaldım.hizmet kalitesi ve temizliğide çok güzeldi.hayırlı doğumlar

Merhabalar,

30 haftalık hamileyim.. :CüvCüv: Bir kızım olacak Allah izin verirse.. Evime yakın olmasından dolayı ve SGK geçmesinden dolayı 5 hastane arasında kaldık.. Sezeryan doğum yapmayı düşünüyorum ve doktorum dışarıdan gelecek. Aşağıda yazdığım hastaneler hakkında fiyat, hizmet vs bilgisi olanlar varsa yardım etsin lütfen..

Türkiye Hastanesi, Şişli Hospitalium, Ethica İncirli, Çevre Hastanesi, Avrupa Hastanesi (Gayrettepe)....

canım bide kadıoğlu hastanesi var doktorun dışardan gelebiliyo bi araştır istersen sana yakın sanırım =)

çok tesekkürler zeynep. sen de sezeryan mı yapmıştın?

evet canım sezeryan genel anesteziyle.hiçte pişman değilim çok korkuyodum normal doğum istedim hep ama bebek ters pozisyona geçti kontrolde doktorum acil sezeryan dedi ertesi sabah hemen aldı kuzumu darısı başına inşallah.ne şekilde olursa olsun sağlıkla doğsunlar gerisi boşopuyorumnanaktan

avrupa florance fiyat olarak az yüksek ama bence cok iyi.
cok etik çalışan bir hastane bende artık oraya devam edicem cok beğedim valla..

Merhabalar,

çewre hastanesinde bi arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı sezaryenle we çok memnun kaldı öwe öwe bitiremiyor sezaryenle olacaksan drunu ordan seçebilirsin neden bi daha fazla paran gitsin abdülkadir bey çok iyiymiş estetk yaptı sezaryen yeri hiç belli değil daha şimdiden, türkiye hastanesinide ben düşünüyorum orasıda çok iyi diyorlar özellikle epiduralde.. dr. nezih berksoy.

X