slm kızlarr biliyorsunuz ki en son konu açtığımda testimin silik olduğunu yazmıştım daha sonraki yaptığım testler yine ya silik yada negatf çıktı yani çizgim hiç netleşmedi ve hiç geçmeyen adetim bu ay 8 gün geçerek sonunda geldi ve okadar kızıyorum ki neden bu silik çizgiler çıkıyor ve yanılıyoruz..:uhm:gerçi benm çizgi net değildi ancak ışığa tutunca belli olucak gibiydi oda çok çok silik ama yinede umut veriyor insana üstelik ben 2 farklı markadan yapmıştım 2 sindede aynı çizgi vardı tek sonun netleşmemesi...neyse canlarım dediğim gibi adetim geldi normal ağrısı ve geliş miktarı aynı hiç bi farklılık yoktu bu sabah uyandım bitmiş hiç gelmemişti( 3 -4 gün sürdü zaten benm ep öyledir)elimde son bi testim vardı dedim bi yapayım çünkü o silik çizgilere taktım neden olmayan bişeyde silikte olsa çıkıyorki diye testi yaptım 10 dk sonra o daha önceki çıkan silik çizginin aynısı şeklinde yine çıktı..senağlamaoff ama sıkıldım ben artık bu durumdan kızlarrr üstüne görmüş olsam net bi çizgi olurdu artıkkk okadar zaman geçtiki çünkü...yoksada bu silikler neden çok çok silikte olsa yoksa eğer çkması çok sinirrrÇok üzgünüm çoookkızlar olamaz dimi artık yaa offf adetim normal geldii bi anormallik yoktu zaten..ben hamilelik istiyorum ama adetim geldiğinde ilaçta içtim ağrı kesici yani ilaçlarda aldım bu arada bu akıl verin ne olurrr :çok üzgünüm: