bthcg

aysnygmrbrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
18
7
herkese günaydınnn
mrb en son 21..02.2015 adet tarihim yumurtlama yaklaşık 4 ve 8 iarası dün bthcg baktırdım 0.1 çıktı. sizce gebelik yokmu yada yükselirmi?

bu ay ki adet tarihin ne zaman ama tahminimce henüz gelmemiş dolayısıyla erken olması muhtemel adet gecikmeden yapmamak gerekiyor test ama keşke bunu ben kendim de uygulayabilsem!

ben geçen ay adetim 2 gün geciktiğinde yaptırdım 0,1 çıktı doktor bu sonuca göre hamile olma ihtimalin sıfır bile değil dedi bana :)

benim mens dönemim genelde bir kaç gün öne geliyor sanıırım 18 veya19 u gibi olurum. mide bulantım var belim çok ağrıyor bazende kasıklarda iğneleme tarzında batmalar var

arkadaşım 5 ve üstü olmalı değerler şuan gebe değilsiniz bu sonuca
ama daha test günün gelmemiş benimde adet tarihim 21/02/2015
senin test günün 28 gün döngü içinde isen 20/03/2015'ten sonra yaptırsan daha iyi olur testini

ben geçen ay adetim 2 gün geciktiğinde yaptırdım 0,1 çıktı doktor bu sonuca göre hamile olma ihtimalin sıfır bile değil dedi bana :)
Değere göre hamile değilsiniz. Geç döllenme olabilir.
Stres yaptığınız için gecikmişte olabilir.
Pardon yanlış kişiyi alıntılamışım.
Konu sahibi günün geçmemiş daha erken.

Değere göre hamile değilsiniz. Geç döllenme olabilir.
Stres yaptığınız için gecikmişte olabilir.
yok yok ben zaten biliyodum hamile olmadığımı doktorda öyle dedi zaten ertesi gün adet oldum. konu sahibinin adet günü gelmemiş henüz kesin bişi söylenemez onunla ilgili

valla canım bu sonuçlara göre hamile değilsin gibi, ama adetin 5 gün falan gecikince tekrarla testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…