• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bthcg sonucum 123 cikti hamile miyim

Minis bebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
11
1
1
27
Merhabalar
Bugün adayımın gecikmesinin 3. Günü dünden bugüne 3 adet test yaprim 3 ude çift çizgi cıktı ama ikinci çizgisi biraz silik bugün de beta hcg testi yaptırdım ve sonucum 123 cıktı sizce hamile miyim çok mu düşük hormon seviyesi 😔
20210318_085331.webp

Eklentiler

• Screenshot_20210318-194249_e-Nabz.webp
    Screenshot_20210318-194249_e-Nabz.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 131
İlk hamileliğiniz herhalde. Bu testleri aynı gün içerisinde mi yaptınız?

Merhabalar
Bugün adayımın gecikmesinin 3. Günü dünden bugüne 3 adet test yaprim 3 ude çift çizgi cıktı ama ikinci çizgisi biraz silik bugün de beta hcg testi yaptırdım ve sonucum 123 cıktı sizce hamile miyim çok mu düşük hormon seviyesi 😔Eki Görüntüle 2804217
Adetten 1 gün önce ve adet günü test yapmış mıydın canım? Benim de bugün adet günüm, test yaptım negatif. Acaba pozitife döner mi merak ediyorum. Senin değerin iyi hayırlı olsun

Adetten 1 gün önce ve adet günü test yapmış mıydın canım? Benim de bugün adet günüm, test yaptım negatif. Acaba pozitife döner mi merak ediyorum. Senin değerin iyi hayırlı olsun
Hayır yapmamıştım ama 3 gun gecikmeye göre biraz düşük gibi geldi değer o yüzden sormak istedim sizce nedir

En üstteki sabah yapıldı bugün alttakiler dün sabah ve dun akşam yapıldı

Normalde öyle silik çıkmaması lazımdı tekrar kan testi verip duruma bakın bence yükseliyorsa beta sıkıntı yoktur

Normalde öyle silik çıkmaması lazımdı tekrar kan testi verip duruma bakın bence yükseliyorsa beta sıkıntı

Ayyy gerçekten miii sizinde böyle bir deneyiminiz var mı acaba
Evet ıkıncı hamılelıgım suan benm beta degerım 6.97 ydı ogrendıgımde sıızn baya ıyı ama dedıgım gıbı 2 gun sonra tekrarlayn testı yukselmıs olması gerek saglıklı hamılelık ıcın

Canım değerine göre hamilesin ama 2gün sonra tekrar kan testi yap ikiye katlarsa sonuç hamileliğin emin adımla gidiyor demektir 😌

Merhabalar
Bugün adayımın gecikmesinin 3. Günü dünden bugüne 3 adet test yaprim 3 ude çift çizgi cıktı ama ikinci çizgisi biraz silik bugün de beta hcg testi yaptırdım ve sonucum 123 cıktı sizce hamile miyim çok mu düşük hormon seviyesi 😔Eki Görüntüle 2804217
Kuzum benimde ilk hamileliğim bende 3 gün gecikme ile yaptım 56 çıktı doktorda yeni bir gebelik dedi 2 gün ile test yap Artışı takip et dedi.. sende sıkma canını artar diye düşünüyorum ben

Back
X