- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Angelnursee
-
Bence gebesin hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Canım yumurtlama zamanım tahmini 19 aralikti o gün biraz karnım ağrıdı 25 de açık pembe bı akıntı geldi iki gün üçüncü gün kahverengiye döndü sonra kesildi 28 de doktora gittim ultrasonla baktı sol yumurtalığın oluşmuş kist filan yok tahlil istycem dedi 0.46 geldi tabi ben hayal kırıklığına uğramasına çünkü erken dye düşündüm daha adetime 5 gün vardıyumurtlama zamanını biliyormusun canım geç yumurtlamış veya adete yakın ikinci defa yumurtlamış olabilirsin şu an hamilesin değere göre inşallah sağlıkla ilerler
Bben varimSelam kızlar ben adetime 5 gün kala test yaptırmıştır bthcg 0.46 çıkmıştı adetim 3 gün gecikti o gün tekrar. Test yaptırdım 5.4 çıktı doktor gebelik oladabilir olmayadabilir 4 gün sonra tekrar test ver dedi. Aranızda bu durumda olan var mı çok moralim bozuk bu şekilde olupta sağlıklı bir gebeliği olan varmı yardımcı olun lütfen
Bben varim
Soyleki ayın birinde burun kanaması için acile gittiğimde hamiş oldugumu öğrendim değerim 42.8 di ve adetimin birinci günüydü tabiki olmamistim tabi çok istediğim için mutlu olmuştum idrar testinde çift çizgi hafif silik çıktı goguslerim sis kpramlar girmeye başladı ve beş gün hasta olmadım doktor var diyemem ama yok da diyemem dedi gebelik için bugün değeri tekrar bakmak için kan verdim ve 24.7 ye düşmüş ve gebeliğin sonlanmış dedi yıkılarak çıktım benim gibi erkenden sevinmeyin yani çok kötü bı durum kimyasal gebelik geçirdim tutunamadı bebeğim
Dedim ya beş gün önce 42 den bugün 24 e düştü ve hala adet olmadım doktor şuan küçük olduğu için adetle düşük yapicaksin dediDeger dusmus peki adet oldun mu
Dedim ya beş gün önce 42 den bugün 24 e düştü ve hala adet olmadım doktor şuan küçük olduğu için adetle düşük yapicaksin dedi
Çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim sağlıklıhayirli bebekler nasip ederDedim ya beş gün önce 42 den bugün 24 e düştü ve hala adet olmadım doktor şuan küçük olduğu için adetle düşük yapicaksin dedi
Ben hiç duymadım değeri düşüp sağlıklı gebelik yaşayan doktor direk degerim düştüğü için gebelik sonlanmıs dedi illa iki katı artması gerekmiyor 50 bile olsa yeterdi ama düştü daha çok bu tutunamamkmis araştır mama göreMerhaba arkadaslar:) benimde beta hgc sorunum var sat 7 aralik 25 gun adet dongum daha ayin ortasinda tutturdum hamileyim diye 28 aralik beta 1.20 cikti geciktim bugun4.gun tekrar test yaptirdim dun gece 0.22 cikti sonuc hic bir adet belirtim yok ve israrla hamileyim diye dusunuyorum varmi aramizda boyle hisssedipte mutlu son yasayan? Okuduklarim var buna benzer ve gercekten cok umut verici...
Ben hiç duymadım değeri düşüp sağlıklı gebelik yaşayan doktor direk degerim düştüğü için gebelik sonlanmıs dedi illa iki katı artması gerekmiyor 50 bile olsa yeterdi ama düştü daha çok bu tutunamamkmis araştır mama göre
Merhaba arkadaslar:) benimde beta hgc sorunum var sat 7 aralik 25 gun adet dongum daha ayin ortasinda tutturdum hamileyim diye 28 aralik beta 1.20 cikti geciktim bugun4.gun tekrar test yaptirdim dun gece 0.22 cikti sonuc hic bir adet belirtim yok ve israrla hamileyim diye dusunuyorum varmi aramizda boyle hisssedipte mutlu son yasayan? Okuduklarim var buna benzer ve gercekten cok umut verici...
Ben hiç duymadım değeri düşüp sağlıklı gebelik yaşayan doktor direk degerim düştüğü için gebelik sonlanmıs dedi illa iki katı artması gerekmiyor 50 bile olsa yeterdi ama düştü daha çok bu tutunamamkmis araştır mama göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?