• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bthcg 41100

SonsuzumoL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
82
20
118
34
Kocaeli
merhaba arkadaşlar, bugün adetimin 10 günü geçik dönemi biraz daha beklemek istedim hastaneye netleştirmek için gitmedim merdivenlerden düşmemle hastaneye koşmam bir oldu ve bthcg 4100 :D ultrasonda kese görünmedi maalesef devlet hastanesine sağ giren ölü çıkar sözüm yine saolsun değişmedi. doktor sanki bir yere yetişecemiş gibi hiç bir açıklama yapmadan çıktı gitti. bilen bilir geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim ve ardından folik asit kullandım. şükür yine hamile kaldım derken kesenin görünmemesi moralimi bozdu. cumartesi günü gebze medicalparka gideceğim ama içimin rahatlaması için lütfen iyi güzel bişeyler söyleyin :( :( sizce hamilemiyi yoksa dış gebelik mi ?

Normalde o değerde görmen lazım dı ama görünmeye de bilir değerin katlandıkça kendini göstereceğine inanıyorum Canım bide doğru düzgün bakmamış doktor içini ferah tut

Bugun birine daha yazdim. Evdeki test ve kizilayda kan testi yaptirip ve keseyi de gormesine ragmen dr um....
Bir gece kanama olunca (sanirim yerlesme kanamasi) acile gittim baska ozel hastaneye. De bana bthcg ne guvenme o oyle cikabilir. Ben kese goremiyorum sen belkide dis gebesin dedi. Cok sinirlendim ama inanmadim niyeyse . Yine de endiselendim. Hemen takibinde is gununde kendi dr uma gorundum kesemi gordu gosterdi. Baska dr a gidin.

Back