- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi melek-1986
cumartesi yaptırdım 177 çıktı.. hemen hemen 5 katından biraz fazla artmıs 3 günde...Ben pazartesiyi beklicem,cumartesi yaptırınca haber ver mutlaka :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumartesi yaptırdım 177 çıktı.. hemen hemen 5 katından biraz fazla artmıs 3 günde...Ben pazartesiyi beklicem,cumartesi yaptırınca haber ver mutlaka :)
Eee sonuç çıkmış sa Dr demiştir diye umuyorum yani illa yazicaksinizKizlar , yeni uye oldum hepinize merhaba. Bugun kan testi yaptirdim 13,42 cikti. Adetim 1 gun gecikti.. cok duzenli adet goruyorum gunu gunune tutuyor. Daha oncede adetinden 1-2 gun once kan testi yaptirdim hep <1 cikmisti. Acaba hamilemiyim tecrubelerinizi paylasirmisiniz? Sevgiler.
cumartesi yaptırdım 177 çıktı.. hemen hemen 5 katından biraz fazla artmıs 3 günde...
Güzel bir haber bu ozaman,İnşallah sağlıkla devamı gelsin.Ben de bu sabah yaptırdım henüz sonuç çıkmadı
Evet.232 çıktıçıktımı sonuc??
süper :)Evet.232 çıktı
evet artış iyi ama gene de korkuyorum.İnşallah sağlıklı haberlerini de alırız ilerleyen günlerde.süper :)
evet artış iyi ama gene de korkuyorum.İnşallah sağlıklı haberlerini de alırız ilerleyen günlerde.
kese 1500 den sonra görünüyor canım. hatta daha kesin olması için 2000 ler bekleniyor. o da vajinal ultrason için. karından ultrasonda 3500 leri geçmesi gerekiyor.kese 600 küsürlerde görünüyor sanırsam.
1500 civarı diye duymuştum ben,perşembe dr gel dedi eğer bu artış devam ederse perşembe 1000e yakın olur kese görünür mü görünmez mi anlarız.Tabi ozamana kadar küçüğüm benimle kalırsa..kese 600 küsürlerde görünüyor sanırsam.
1500 civarı diye duymuştum ben,perşembe dr gel dedi eğer bu artış devam ederse perşembe 1000e yakın olur kese görünür mü görünmez mi anlarız.Tabi ozamana kadar küçüğüm benimle kalırsa..
Ben yoluma devam edemedim hcg düşmeye başladı ve kanamam artarak devam etti.Hakkımızda hayırlısı,umarım senin için her şey sağlıklı bir şekilde devam ediyordur.983 oldu benim 3 gün sonra. healde yolunda herseyyy
Ben yoluma devam edemedim hcg düşmeye başladı ve kanamam artarak devam etti.Hakkımızda hayırlısı,umarım senin için her şey sağlıklı bir şekilde devam ediyordur.