Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardım edin bta hormonu 690 di 1 gün sonra 794 oldu doktur üç rahmin güzel diyor ne olduğu belli değil başına böyle bisey gelen varsa cevaplasın lütfen yardım edin
Artış cok az yok denilecek kadar. 100 de 60 oranında tükselmeli en az oda. Rahmin güzel olması bir anlam ifade etmiyor. Bende iki yıl önce yaşadım.dış gebelikti.iğne ile sonlandırldı. Seni üzmek istemem ama bu artışın sağlıklı gebelik olmaz.Hayırlısı inşAllah
Lütfen yardım edin bta hormonu 690 di 1 gün sonra 794 oldu doktur üç rahmin güzel diyor ne olduğu belli değil başına böyle bisey gelen varsa cevaplasın lütfen yardım edin
Artış cok az yok denilecek kadar. 100 de 60 oranında tükselmeli en az oda. Rahmin güzel olması bir anlam ifade etmiyor. Bende iki yıl önce yaşadım.dış gebelikti.iğne ile sonlandırldı. Seni üzmek istemem ama bu artışın sağlıklı gebelik olmaz.Hayırlısı inşAllah
Ya gerçekten mi tüplerde bisey var gibi dediler sanki bisey gördüler iç rahim duvarın kalın dedi iç gebelik olabilir dedi bunlarda mi bisey ifâde etmez ki