Bta hcg değerim düşük çıktı yaşayanlar bakabilir mi

Kızlar güzel haber çok şükür bugün kesemizi de gördük herşey yolunda şuanlık allahım isteyen herkese versin 🥰

Bugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Ben adet günü 28 le öğrendim iki gün geçikmeden sonra 90 a çıktı geç döllenme olabilirmiş

Bugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Merhaba sağlıklı ilerlediniz mi acaba benim de adetim 2 gün gecikmede testler pozitif HCG 155 haftaya çağırdı kese için sizce iyi mi bende korkuyorum 🥹

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum.. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 2 günüm geçince erken gebelik testi yapmıştım net silik çıkmıştı 5.33 ile öğrendim ertesi gün kanama olmuştu bu ay günüm gelmeden ağrılardan şüphelenerek yaptım bata 2 gün kala sadece benim seçebildiğim çizgiler vardı beta 14.1 çıktı ertesi sabah gebelik testi tekrarladım daha mı belirgin bana mı öyle geliyor.. çok mu düşük değerim :(

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum.. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 2 günüm geçince erken gebelik testi yapmıştım net silik çıkmıştı 5.33 ile öğrendim ertesi gün kanama olmuştu bu ay günüm gelmeden ağrılardan şüphelenerek yaptım bata 2 gün kala sadece benim seçebildiğim çizgiler vardı beta 14.1 çıktı ertesi sabah gebelik testi tekrarladım daha mı belirgin bana mı öyle geliyor.. çok mu düşük değerim :KK43:
Ne yaptınız yeniden kan verdiniz mi?

Back