Cok düşük değil bence. İki güne bir kan ver artisini kontrol etBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Ben 69 ile öğrendim Allah'a şükür herşey yolunda geç döllenme olabilirBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Keseyi ne zaman görebildin pekiBen 69 ile öğrendim Allah'a şükür herşey yolunda geç döllenme olabilir
4.gün gecikmede beta hcg 11.8 iken öğrendim gebeliğimi, sizinki düşük değilBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Düşük değil ki canım ben 6 gün gecikince 400'lü bir şey çıkmıştı. Artıyor giderekBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Sıkıntısız devam etti mi gebeliğiniz4.gün gecikmede beta hcg 11.8 iken öğrendim gebeliğimi, sizinki düşük değil
Sıkıntısız devam etti mi gebeliğinizDüşük değil 27 ile öğrendim
1 hafta sonraKeseyi ne zaman görebildin peki
Evet canım 36+4 haftalık hamileyim şuan, bebeğim de şükür sağlıklı doğumunu bekliyoruzSıkıntısız devam etti mi gebeliğiniz
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimEvet canım 36+4 haftalık hamileyim şuan, bebeğim de şükür sağlıklı doğumunu bekliyoruz
Aminn teşekkürler, inşallah senin de değerin güzel şekilde artarAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Kız kardeşim de dün verdi 175. Onunda 2 gün gecikmeli. Düşük değil önemli olan iki gün sonra 2 katı artması. Yarın o da sizde kan verin bakalım hayırlısıyla sonuçlanır inşallahBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Evet çok şükür bebeği de keseyi de gördüm kalp atışı için gideceğimSıkıntısız devam etti mi gebeliğiniz
Kız niye etmesin çok karamsarsın biraz motive olSıkıntısız devam etti mi gebeliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?