Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok düşük değil bence. İki güne bir kan ver artisini kontrol etBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Ben 69 ile öğrendim Allah'a şükür herşey yolunda geç döllenme olabilirBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Keseyi ne zaman görebildin pekiBen 69 ile öğrendim Allah'a şükür herşey yolunda geç döllenme olabilir
4.gün gecikmede beta hcg 11.8 iken öğrendim gebeliğimi, sizinki düşük değilBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Düşük değil ki canım ben 6 gün gecikince 400'lü bir şey çıkmıştı. Artıyor giderekBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Sıkıntısız devam etti mi gebeliğiniz4.gün gecikmede beta hcg 11.8 iken öğrendim gebeliğimi, sizinki düşük değil
Sıkıntısız devam etti mi gebeliğinizDüşük değil 27 ile öğrendim
1 hafta sonraKeseyi ne zaman görebildin peki
Evet canım 36+4 haftalık hamileyim şuan, bebeğim de şükür sağlıklı doğumunu bekliyoruzSıkıntısız devam etti mi gebeliğiniz![]()
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimEvet canım 36+4 haftalık hamileyim şuan, bebeğim de şükür sağlıklı doğumunu bekliyoruz![]()
Aminn teşekkürler, inşallah senin de değerin güzel şekilde artarAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim![]()
Kız kardeşim de dün verdi 175. Onunda 2 gün gecikmeli. Düşük değil önemli olan iki gün sonra 2 katı artması. Yarın o da sizde kan verin bakalım hayırlısıyla sonuçlanır inşallahBugün 3 günlük adet gecikmem sonucu erken gebelik testi yaptım çift çizgi bta hcg verdim sonuç 213.17 bu şekilde düşük olup sonradan yükselen var mı ilk gebeliğim 7 haftalık düşükle sonuçlanmıştı
Evet çok şükür bebeği de keseyi de gördüm kalp atışı için gideceğimSıkıntısız devam etti mi gebeliğiniz![]()
Kız niye etmesin çok karamsarsın biraz motive olSıkıntısız devam etti mi gebeliğiniz![]()