Bende başıma geleni yazayım benimde 2 kat değilde 1.5 kat ilerliyordu doktor olabilir dedi herkeste aynı olmaz dedi rahatladık sonra beta 2günde bir vermedim bir hafta sonraya aldım benim değer 3000 olması gerekirken 1800 dü doktor bakarak değere dediki üzülmeni istemem şuan kesen yerinde ama düşükte olabilir yeteri kadar ilerlememiş 1 hafta sonra azar azar kahverengi leke geldi doktora gittim hemen baktı kese yerinde parlak kırmızı parça şeklinde gelirse gelirsin dedi ertesi gün akşam dediği gibi oldu gittim bu arada gidince sordum düşük İçin iğne ilaç verecekmisiniz daha 5 haftalık kalp atışı yok o yüzden ilaç vermiyorum kalp atışı olsaydı verirdim o ertesi gün kan gelen gün muanede parça geldi zaten dediki temizleyelim kürtaja alalım dedi eğer bileğin yoksa aç git anestezi ile kürtaj yapsınlar ben aç değildim lokal yaptılar çok acıdı bunlar başıma gelen ama kan gelip sürekli gebelik geçiren var korkma ben hep alttan muane ettiler bunla alakası varmı bilmiyorum benim başıma gelenler bunlar sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile limon maydonoz dereotu bunlar düşüğü tetikler