Bruno Banani

xruyax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.041
504
133
İstanbul
yurtdisinda yaşadigim zamanlarda hep bruno banani basic kullanirdim fakat türkiyeye taşındıktan sora bu parfümü bulamadim satan veya satılan yerler biliyormusunuz..

Bana yıllar önce mor renkli olanı almanyadan hediye gelmişti, sonra ben de başkasına hediye ettim, sanırım türkiyede satılmıyor ama yine de rossmana bi bak derim

bende bruno banani basic olanı arıyorum eğri pembe şişe ama satılmıyo rosmanda baya önceden bakmıstım ozamanlar yoktu satılmıyor malesef sanırım

yurtdisinda yaşadigim zamanlarda hep bruno banani basic kullanirdim fakat türkiyeye taşındıktan sora bu parfümü bulamadim satan veya satılan yerler biliyormusunuz..
arkadaşım burda satılmıyor. Ama sana bruno banane nin benzeri kokusu olan bi parfüm önerebilirim Gucci rush kokla benzediğini sende göreceksin

arkadaşım burda satılmıyor. Ama sana bruno banane nin benzeri kokusu olan bi parfüm önerebilirim Gucci rush kokla benzediğini sende göreceksin
Gucci rush en sevmediğim koku,acayip başımı ağrıtıyor,bruno banani öyle değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…