- Konu Sahibi VirginIslandWater
Şok içinde okudum bu devirde kimseye güvenmemek lazımmış cidden
Ve maddi acidan aileden mirasli zengin, baba cok koklu bir kurumda muhendis, anne egitimli.
Ama iste ahlak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şok içinde okudum bu devirde kimseye güvenmemek lazımmış cidden
Gerçekten insan olmak kalp vicdan çok önemli.Ve maddi acidan aileden mirasli zengin, baba cok koklu bir kurumda muhendis, anne egitimli.
Ama iste ahlak..
İyi de parfümün içindekini boşaltmak için jelatinini açması lazım. Jelatinini açınca da geri kabul etmiyorlar, paketinden açılmış ürün sonuçta.Benim üniv arkadaşım gururla yaptığı bir sahtekarlığı anlatmıştı hala unutamam
Eski orjinal parfüm şişesine sahte dolduruyor, sonra parfümü hiç kullanmadım diye sahtesini iade ediyor
Elinde orjinal parfüm kalıyor
Kimse bsy anlamıyor
İyi de parfümün içindekini boşaltmak için jelatinini açması lazım. Jelatinini açınca da geri kabul etmiyorlar, paketinden açılmış ürün sonuçta.
Kız nerden bulup hortlattın 5 aylık konuyuİyide parfümün kalıcı olup olmamasıyla orjinal olup olmadığını anlayamazsınız ki. Farklı senede üretilen aynı kokunun kalıcılıgı bile aynı değildir. Genelde sürekli formülleriyle oynuyor firmalar. Zaten designer parfümlerin çoğundan ahım şahım saatlerce kalıcılık beklememek lazım. Bunu daha cok niş katagorisi karşılıyor. Atıyorum calvin klein parfümleri zaten normalde de kalıcı değil. Bir tanesini alıp kullanıyorsunuz idare ediyor sonra 2.şişeyi alıyorsun e burnun alısık o kokuya hemen hatırlıyor ve sen istesen bile duymuyosun cok fazla kokusunu zaten. Resmi distribütör etiketli ürünlerin çakma olduğunu asla düşünmüyorum ben. Ayrıca bu kadar cok yurt dışında bile şubesi olan büyük çaplı mağazalarında böyle bir şeye kalkışacağını düşünmüyorum.
Adksjskksk canım sıkıldı bulmuşum konu parfüm olunca buluyorum her şeyiKız nerden bulup hortlattın 5 aylık konuyu