Brüksel Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi

makbuleataeri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
4
6
34
Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben 2 defa başarısız tüp bebek tedavisi gördüm, şu an 3. denemeye niyetlendik, diğer 2 denemem de bu alanda ünlü merkezlerde yapıldı ama 2sinin de sonu hüsran.. psikolojimi çok etkiledi bu durum.. 3. deneme için ince eleyip sık tutuyorum, brüksel tüp bebek merkezinden prof. dr. yücel karaman beyle ilk muayenemi oldum, önceki başarısız denemeler hakkında şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktorun ilgilenmediği kadar ilgilendi, içimi çok rahatlattı. hoca zaten 30 yıldan fazla avrupa da bu işi yapmış, bu açıdan baktığımda daha nitelikli bir doktor olarak görüyorum diğerlerinden malum avrupada insan hayatı daha değerli(!) Bir çok merkezde ücretsiz ön görüşme yapılabildiği halde hiç düşünmeden Yücel bey'e gittim biraz araştırdıktan sonra.

Benim asıl sorum şu: aramızda brüksel tüp bebeğe gidenler var mı? Yücel hoca hakkında tavsiyede bulunur musunuz, forumda çok fazla bilgiye ulaşamadım, eğer brüksel tüp bebeği veya yücel hocayı tanıyanlarınız tedavi görenleriniz olursa yorumlarınızla destek olursanız çok sevinirim.

şimdiden herkese teşekkürler

Kizlar bende brukselde yaptirdim 3. Denemeyi hamdolsun tuttu yucel hocayla oturup diger doktorlar gibi muhabbet yapmayi beklemeyin adamin tarzi az konusup isini yapmak kizim simdi 1 yasinda insallah hayirlisi ile yavrulariniza kavusursunuz

Selamlar, bundan 5 ay önce buraya heycanla sizlerden bilgi almak için yazmıştım. O zaman böyle yorumların ne kadar önemli olduğunu anladığımdan kendi tedavi sürecimi paylaşmak istedim bu yorumu okuyup faydalanabilecekler için. Yücel Hocayla ilk görüşmemde daha önceki denemelerin başarısız olması nedeniyle histereskopi, çiftli karyotip ve benim pıhtılaşma testlerime bakıldı çok şükür bir problem çıkmadı. Temmuz ayında tedavimize başladık ve bugun pozitif sonucumu aldım. . Yücel hocama hüsamettin hocama ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. Şunu biliyorum ki kafanızda hiç bir soru işareti kalmadan tercih edebileceğiniz bir tüp bebek merkezi, iki başarısız denemeden sonra bunu açıkca farkettim. Allahım tüm isteyene bu güzel haberi almayı nasip etsin.

merhaba totalde transfer olsun tahliller tüp bebek tedavisi ilaçlar falan kaç bini buluyo

Makbule hanım, doğal yolla olan 3 yaşında bir kızım var.Kızımıza kardeş yapmak için tekrar hamile kalamayınca Yücel hocaya geldim.HSG filminde yapışıklık olduğu tespit etti hoca.Daha önceden histeroskopide Yücel Beyin çok iyi olduğunu duymuştum.Başka jinekologlar da zaten Yücel beyi önerdiler..Önümüzdeki ay histeroskopi operasyonu geçireceğim.İnşallah tekrar doğal yolla gebe kalırım.Buradan gelişmeleri yazacağım..

Bu üye reklam yapıyor yazdıklarını asla dikkate almayın !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…