rudicim uykusuz geceler sona ermiyor, birbirinize alışıyorsunuz sadece, gece uykuları düzene girerse çok şanslısın, benim kızlardan biri Allaha şükür sabaha kadar sorunsuz uyuyor ama öteki 15 dakikada bir uyanıyor, doktoru da bi çözüm bulamadı, çok muzdaribim, ayrıca hareketlendikleri zaman hele ki yürüdüklerinde en tehlikeli dönem oluyor, sürekli takip etmen gerek çünkü Allah korusun kafa üstü bir yerlerden düşüp kalıcı zarar alabilirler, benimkiler mesela koltuk tepelerinden kendilerini atmayı çok seviyorlar, ne mutfak çekmecesi ne ayakkabılık bırakıyorlar, yani sürekli tetikte olman gerek, o yüzden dedim bugünlerin kıymetini bil diye, bir de herşey kendi istedikleri gibi olsun diye sürekli ağlamaları yok mu bi an geliyor pilin bitiyor, ne çok yakındım ben yaaaa
yine de değer, şirinlikleri, kokuları herşeyi unutturuyor, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
dinara canım, biraz dinlen kafanı toparla, Yücel Beygerçekten iyi bir doktor, ancak herşey kısmet meselesi gerçekten ve yazılı olan tarihten önce hiçbir şey gerçekleşmiyor, belki başka bir ekip bu aşamadan sonra iyi gelebilir, değişiklik yeni bir heyecan demek biliyorsun, bir de sorununuz nedir? Bu da önemli bir faktör, bol bol dua et arkadaşım, Allah duaları kabul edendir, hakkında hayırlısı olsun.