Braun un üçlü seti de vardı. istersen ona bir bak. mikser parçaları da vardı yani onda. ikisi de 600 watt gayet iyi ürünler. Ben 12 kişilik misafir yemek takımı aldım Bernardodan. Sitesinde fotoğrafı henüz yok. adı secret flowers Bone china serinin. İnce porselen kategorisi için yeni çıakrtmışlar. bu yüzden fiyatı da uygundu. tavsiye ederim. 895 ten nakde 780 e düştüler. İzmirde vardır mutlaka bir fikir verebilir sana da. Ben henüz nişanlı değilim, erkek arkadaşımla 1 yıldır beraberiz 1-2 sene var daha ama ben herşeyimi yavaş yavaş araştırarak en uygun, en kaliteli seçmeye çalışıyorum. bu ufak tefek şeyleri kafamdan atmak için biraz da ... senin için de hayırlı olsun. Allah mutlu etsin. aralık, ocak aylarında ve anneler günü gibi özel günlerde her yer indirime girecek. takip etmeni tavsiye ederim.
Yeşildiyar Merhaba, Teşekkür ederim. 4.5 litre olarak ve fissler doğrayıcı hediyesi ile 265 tl ye tekzenin sanal mağazsından havale ile aldım. marka olarak çok araştırdım. çok tavsiye ediliyor. buharlı pişirici özelliği de var.