BRR Çeyizler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi brr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
31
0
36
Bursa
Merhaba Kızlar,

Ben yeni üye oldum. Uzun zamandır çeyiz hazırlık bölümünü takip ediyorum. Bende yavaş yavaş hazırlık yapmaya başladım. Yorumlar, tavsiyeler, öneriler faydalı oldu. Birkaç aldığımı eklemek istiyorum.

Braun Blender - Rondo Set (Media Markt Bursa)

Eklentiler

• $tdb_4569_383.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 106
Fissler Comfort 4.5 Lt. Doğrayıcı hediyeli

Eklentiler

• $817180001.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 124
  • $817180001_1.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 106
  • $817180001_4.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 115
çok güzeller canım... iyi günlerde kullan...bende braun blendar almaya karar verdim.bu şarjlı olanlardan mı? Kaç aldın sen blendarı hatırlıyon mı?

Tefal Çaycı (Kettle olarakta kullanılabilir) - Tefal Ekmek Kızartma (Mini fırın özelliği de var)

...Eklemeyi Unuttum :):)

Eklentiler

• $keyifcelik_330_2.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 98
  • $toastn_330.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 113
Hecha Love Pan Döküm Tava - Limango

Eklentiler

• $mtheclovepan.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba buanbuan. Ben 2 hafta kadar önce Media Markt ten 79 tl ye aldım. Kampanya vardı. Sadece çırpıcısı yok. zaten onu da mikser olarak ayrıca almak istiyordum. Mikser konusunda da kafam karışık aslında. Ben inoks olsun istiyorum herşeyim. Siyaha uygun gri mikser aradım. Ve standlı olsun istiyorum. İkisi bir arada arçelik ve bekoda var sadece. onları da beğenmedim. Aslında kitchenaidler çok güzel :) ama 1300 civarı. o yüzden çok incelemeyip tefalin ya da philips in standlı beyazını alacağım sanırım. sana da kolay gelsin. Ben dediğim gibi çok yeni başladım. Çok acelem yok. kampanyaları, özel günleri takip ede ede almayı planlıyorum. ama bir yandan da aklımdan gitsin şu eksikler istiyorum. Böyle :) Sen neler aldın ?

Aryıldız Karmen Çatal Bıçak Takımı - Fissler Çelik Tencere Takımı

Eklentiler

• $817185001.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 124
  • $karmen.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 112
Maşallah aldıklarınız gayet hoş iyi günlerde kullanın .Fissler düdüklü tencereyi ne kadara aldınız mahsuru yoksa ögrene3bılırmıyım ?

bende tencere takımı,fritöz,6 kişilik yemek takımı,çatal bıçak,nevresim takımı falan fıstık aldım.Blendar takip ediyom ama burdaki media markette indirime girmedi
Yemek takımı da almadım daha,sen aldın mı? Bu arada seneye nasipse evlenmeyi düşünüyoruz? Senin ne zaman kısmetse?

Braun un üçlü seti de vardı. istersen ona bir bak. mikser parçaları da vardı yani onda. ikisi de 600 watt gayet iyi ürünler. Ben 12 kişilik misafir yemek takımı aldım Bernardodan. Sitesinde fotoğrafı henüz yok. adı secret flowers Bone china serinin. İnce porselen kategorisi için yeni çıakrtmışlar. bu yüzden fiyatı da uygundu. tavsiye ederim. 895 ten nakde 780 e düştüler. İzmirde vardır mutlaka bir fikir verebilir sana da. Ben henüz nişanlı değilim, erkek arkadaşımla 1 yıldır beraberiz 1-2 sene var daha ama ben herşeyimi yavaş yavaş araştırarak en uygun, en kaliteli seçmeye çalışıyorum. bu ufak tefek şeyleri kafamdan atmak için biraz da ... senin için de hayırlı olsun. Allah mutlu etsin. aralık, ocak aylarında ve anneler günü gibi özel günlerde her yer indirime girecek. takip etmeni tavsiye ederim.

Yeşildiyar Merhaba, Teşekkür ederim. 4.5 litre olarak ve fissler doğrayıcı hediyesi ile 265 tl ye tekzenin sanal mağazsından havale ile aldım. marka olarak çok araştırdım. çok tavsiye ediliyor. buharlı pişirici özelliği de var.

saol canım açıklamalar için,hemen araştırcam...Kolay gelsin hepimize :)

teşşekur ederım bende hala düdüklü alamadım .tekzende görmüştüm hoşuma gitti ama benım söz nişan falan yok garantıyıde haman baslatıyorlar o yuzden hemen almak ıstemıyoruım

evet haklısın aslında. benim için de aynı şey söz konusu. ama dediğim gibi ben yavaştan başlamak istedim. yoksa çok sıkışacağımı düşündüm. çünkü hep bir şeyler bahane oluyor almamaya. heves etmişken alayım diyorum. daha çookk şey var çünkü. geçenlerde ykm de %30 indirim vardı philips azur serisi 209 tl ye düşmüş ütü. almak istedim ama ütü hakkında pek bilgim yok diye ertledim. ama kullananlar çok memnunmuş. mikser, süpürge,tost mak,döküm tencere,seramik tavalar bunlar da kararsız kaldıklarım ... :) ykm de haziran başı 1 gün % 50 indirim oalcakmış. english home da da çok güzel nevresimler var 50 tl ye(normal fiyatı). ayrıca yatak örtülerinde %25 te indirim var. düşünülere ... sana da kolay gelsin canım.

İyi yapmışsın bende bazı şeyleri yavaş yavaş alıyorum İndirimleri takip ediyorum gerçi Balıkesir de öyle çok bişeye dogru düzgün indirim girmiyor .Profilinde bursa yazıyor Zafer plazada ki ykm dede indirim falan oluyor sanırım ben gittgimde iyi indirim vardı .

tatlım hayırlı olsun topiğin ve çeyizlerin.
çeyiz bitmiyor buna başından alıştır kendini :)
azalıyor evlendiğinde bile ufak tefek eksikliler oluyor

Teşekkür ederim Speedy Gonzales :) nick in süper bu arada :=) farkındayım evet o yüzden erken erken başladım bişeylere ... bir de hevesli ve araştırmacıyım bu konularda. oyüzden de anca olur diye düşünüyorum. Sen de var mı bir şey ?

yeşildiyar, bursa Ykm den tefal ekmek kızartma ile çaycı mı aldım yukarıdaki. o gün 1 günlük &30 indirim günü imiş. orda evet indirim oluyor sık sık. haziranın ilk haftası 1 gün % 50 oluyormuş her yıl. sırf bunun için kart çıakrttım :) burdan da haber veririm zaten. balıkesir-bursa yakın. burdan da alışveriş yapabilirsin. aslında ben 1 gün istanbula gitmek istiyorum ileride. outletleri oluyor esse,mudo,paşabahçe vs.

erken başlaman kesinlikle senin yararına oluyor bende 8 ay önce başladım bunlarda benim çeyizlerim Liste oluşturmuştum ohaoldumsmileohaoldumsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/341997-sipaydi-kendine-ait-dunyasi.html

guzel gunlerde kullan cnm hepsi de cok guzel ve ozenerek alinmis.....Erken baslamakla akillilik etmissin..Hele benim gibi her seyi inceleyerek aliyosan son zamana birakmamak gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…