Cok tesekkur ederim, sizin icli koftenizi gordukten sonra katilmadiginiza sevindim.Ellerinize sağlık.Ben de katılmış olsaydım farklı sunumla bu kurabiyeyi yapacaktı,zamanım olmadığından katılamadım..Gerçekten çok sevdiğim bir kurabiye.Başarılar dilerim.
Cok tesekkur ederim, sizin icli koftenizi gordukten sonra katilmadiginiza sevindim.
Saka bir yana kendimi birakip sizi favori gosterirdim.
Laf aramızda elime limon sıkacağını almışken bu tarifi de limon sıkacağında yapmayı düşünmüştüm
Teşekkür ederim ,katılırım baaak ,gaza getirme beni
Şu an bayağı bir rakibin var zatenGaza gelin rekabet guzeldir.
Bir daha cesaret edebilirim insallahŞu an bayağı bir rakibin var zaten,inşallah başka bir kategoride beraber yarışırız
1. Yarışmaya cesaret ettikten sonra gerisi kolay geliyorBir daha cesaret edebilirim insallah
Bende oylamayi dusundukce geriliyorum, oylar tanidiklara gidiyor mudur diye dusunmedim degil1. Yarışmaya cesaret ettikten sonra gerisi kolay geliyorOylama zamanı heyecanı daha güzel geçiyor.Ama tabii ki sonlarda olmamak şartıyla
Tesekkur ederimIımmçok güzel olmuş eline sağlık :)
Tesekkur ederimellerine sağlık çok hoş olmuş.:)
Cok tesekkur ederim
Ilk kez katiliyorum, cok fazla katilimci ve guzel tarifler var. Eglenceli gececegini dusunuyorum.Gerçekten bütün yarışmacı arkadaşların hepsi de birbirinden güzel tariflerle katılmışlar ,dileğim o ki hepiniz birden kazansaniz keşke
Ilk kez katiliyorum, cok fazla katilimci ve guzel tarifler var. Eglenceli gececegini dusunuyorum.
Favorilerim cogaliyor.
Keske tadina da bakabilsek ne guzel olurduFavorilerim çoğunlukta benim de , çekişmeli bir yarışma olacak :)
Keske tadina da bakabilsek ne guzel olurdu
Daha zamanda var, bekledikce heyecanlaniyorum.
Safak sayar oldum
Tesekkur ederimEllerinize sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?