• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
23
Muğla'da Öğrenci Kollektifleri üyeleri, broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki kıza saldırıda bulundu.

http://video.haber7.com/video-galeri/61265-brosur-dagitan-ak-partili-genclere-saldiri

Başlarda kendilerine yapılan saldırıyı aldırmayan Gençlik Kolları üyesi iki kız, kalabalık artında bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldı. Gençler uzaklaşırgan saldırganlar 'AKP defol bu sokaklar bizim' sloganı attı.

MAHARETMİŞ GİBİ PAYLAŞTILAR
Ak Partili iki kıza saldırıda bulunan Öğrenci Kollektifleri üyesi, bu iğrenç anları kameraya aldı ve internete yükledi. 'AKP'ye Muğla'da seçim çalışması yok' başlığıyla atılan video birçok kullanıcı tarafından tepki çekti.

Bunlar işte ülkede demokrasi yok özgürlük yok diye yırtınanlar... Bunların özgürlükten anladığı tek benim zihniyetim konuşsun, tek benim zihniyetim kamuda, iktidarda her ortamda söz sahibi olsundur..
Bu çirkeflikleri yaparken bile, Özgürlük yok demokrasi yok diye yırtınırlar... Onların demek " benim gibi düşünmeyen, benim zihniyetimde olmayan iktidar olamaz, isterse Türkiye yi dünya lideri yapsın olamaz" ;)
Allah kökünüzü kazısında şu ülke bir nefes alsın ne diyim...

Kameraya çekende yayınlayanda sizin fikirdaşlar @HayyaL mucux böyle yaparak kaynatamazsınız olmuyor performansınızı beğenmefim az daha çaliş:KK53:
Aaa satlık kişilik sözde hoca! kızı satlık kişilikte burada office office ahahaha yokmu satın almak isteyen bu satlık kişiliği ama sizde haklısınız kim ne yapsın bunun gibi kişiliği fikri satlıkları ahahaha bedava versen nafile :KK53:

yok merak etme kirli çamaşır dediği eski beğeniler.. ee çap ne ki neyi yayacak, kuş kadar aklı olan adam onunla sırrını mı paylaşır :KK53:
Ofis ya bu kadar satılık diyor sana da merak ettim, kilon kaça? Hayır seni severim, şöyle 3-5 kilo almak isterim eve eğer perakende satışın varsa :KK53:

yok merak etme kirli çamaşır dediği eski beğeniler.. ee çap ne ki neyi yayacak, kuş kadar aklı olan adam onunla sırrını mı paylaşır :KK53:
Bu beyazgri beyazgri geçenlerde bir konuda mezhebiyin meşrebiyin diye türkçeyi katleden kişi mi? Yanlış mı hatırlıyorum? Sürekli mahalle ağzıyla uzaa yazıyordu hani o mu?

oh nur topu gibi bir davan daha oldu beyazım grim hadi hayırlısı bakalım :)
Muhahahaha yaaaaa satlık incinmişşşşşş dava etcekmişşşş ahaha senin duygunmu var bea satlık ahahaha
Senin fikrin zikrin kişiliğin olsa dışlammamak uğruna satılmazsın ahaha mucuxxx

Ofis ya bu kadar satılık diyor sana da merak ettim, kilon kaça? Hayır seni severim, şöyle 3-5 kilo almak isterim eve eğer perakende satışın varsa :KK53:
canım ofisi ben aldım kimseye vermem :KK14:

benim o yalnızca benim :KK70:

o, ama mahkemede yüzünü de göreceğim.. dilerim yüzüme de söyler :)
muhahahaha kaç kuruşluk adamsında senden çekincem satlıkcım ahaha Avukatıma talimat veririm satın alıverir kişişiğini dava kapanır ahahsha dünyanın en çabuk kapanan davası olur ahahsha

Back