Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlara fırlatmak mı? bu davranış ne zaman kültürümüze girdi.kopyacılık taklit gibi geliyor bana bu davranış.tabi bu benim fikrim beni bağlar :)))
ama ben evliyimmmm artık çok geç
çok beğendim harika görünüyorlar..
kizlara firlatirken birinin kafasina, gözüne geliyormus ... ayy cok kötü
kızlara fırlatmak mı? bu davranış ne zaman kültürümüze girdi.kopyacılık taklit gibi geliyor bana bu davranış.tabi bu benim fikrim beni bağlar :)))
düğünlerimizle ilgili neyi batıdan almadık ki. gelinlik-damatlıklarımızdan başlasak pastadan çıkarız
En güzeli canlı çiçek ya ben istemezdim heralde
Ben internetten yapımını okudum bu buketlerin, çok kolay aslında. Broşun iğnesine tel düğümleyip o telleri sap haline getiriyorsun kıvırarak, böyle böyle tek tek tüm broşlara telden sap yaptıktan sonra buket haline getiriyorsun. Yalnız 15-20 kadar broş gerektirir. Tanesini 5-10 liraya mal ederseniz 100-150 lirasına böyle bir buket yapabilirsiniz. imkansız değil...
Çok güzeller ama ben bunları düğünden sonra bekar kızlara fırlatmaya kıyamam. Yanıma başka bir çiçek alır onu fırlatırım:)
Ben bu tarz çiçekler yaptırmak istedim, ilk sayfada paylaşılanlar arasında emici bridal'a ait olan birini görüp beğenmiştim, onu etrafta sordum, soruşturdum. malesef zaten tek kişiyi buldum, benzerini yapan, o da 1000TL'ye yakın bir fiyata gitti. Ben de kendim yapmaya karar verdim, tamamen taştan oluşan buketler yapmıyorum, çiçekten çiçekleri tek tek yapıp ortasını işliyorum. İşte ilk denemelerim:
Ben bu tarz çiçekler yaptırmak istedim, ilk sayfada paylaşılanlar arasında emici bridal'a ait olan birini görüp beğenmiştim, onu etrafta sordum, soruşturdum. malesef zaten tek kişiyi buldum, benzerini yapan, o da 1000TL'ye yakın bir fiyata gitti. Ben de kendim yapmaya karar verdim, tamamen taştan oluşan buketler yapmıyorum, çiçekten çiçekleri tek tek yapıp ortasını işliyorum. İşte ilk denemelerim: