• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broştan Gelin Buketleri.. Farklı olmak isteyenlere...

kizlara firlatirken birinin kafasina, gözüne geliyormus ... ayy cok kötü :1:

Şahsen gelin çiçeğimi kimseye fırlatma taraftarı değilim :)
Ama böyle bir çiçek alıp fırlatacak varsa, Allah o kızlara kolaylık versin demeden geçemeyeceğim... :9:

kızlara fırlatmak mı? bu davranış ne zaman kültürümüze girdi.kopyacılık taklit gibi geliyor bana bu davranış.tabi bu benim fikrim beni bağlar :)))

Görüşüne katılmıyor değilim, fakat özgür bir ülkede isek (özellikle çoklu din barındıran ülkelerden biri olaraktan) herkesin kendi istediği gibi buketini fırlatması taraftarıyım...
Ha, ben fırlatmayacağım o ayrı konu... Fakat fırlatana da mani olmam yani :9:

:D düğünlerimizle ilgili neyi batıdan almadık ki. gelinlik-damatlıklarımızdan başlasak pastadan çıkarız :D

Haklısın batılaşıyoruz. Ama batılaşmak o kadar kötü birşey mi?
Herşeyde iyi olmadığı muhakkak, o konuda hem fikirizdir eminim..
Fakat düğünler bence bu halleri ile gayet hoş... :34:
Yine şahsi fikrim tabii ki..

En güzeli canlı çiçek ya ben istemezdim heralde :51:

Bence de, fakat solup gittikleri için canlı çiçekten ziyade, canlı görünüme sahip çiçeklerden yanayım ben.
Ama bu broşlarda ev aksesuarı olarak çok şık olabilirler... Keşke elimden gelse... Hakikaten çok hoş olurdu... :34:

Ben internetten yapımını okudum bu buketlerin, çok kolay aslında. Broşun iğnesine tel düğümleyip o telleri sap haline getiriyorsun kıvırarak, böyle böyle tek tek tüm broşlara telden sap yaptıktan sonra buket haline getiriyorsun. Yalnız 15-20 kadar broş gerektirir. Tanesini 5-10 liraya mal ederseniz 100-150 lirasına böyle bir buket yapabilirsiniz. imkansız değil...

Arkadaşlar geçen gün Akay gelinlik face grubuna ekledi albümüne bu gelin çiçeklerinden,broş ve düğmeden oluşmuş gelin buketleri vardı.
İnternet sitelerine de koymuşlar yanılmıyorsam öyle yazıyordu.Bakabilirsiniz.

Arkadaşlar geçen gün Akay gelinlik face grubuna ekledi albümüne bu gelin çiçeklerinden,broş ve düğmeden oluşmuş gelin buketleri vardı.
İnternet sitelerine de koymuşlar yanılmıyorsam öyle yazıyordu.Bakabilirsiniz.

Ben internetten yapımını okudum bu buketlerin, çok kolay aslında. Broşun iğnesine tel düğümleyip o telleri sap haline getiriyorsun kıvırarak, böyle böyle tek tek tüm broşlara telden sap yaptıktan sonra buket haline getiriyorsun. Yalnız 15-20 kadar broş gerektirir. Tanesini 5-10 liraya mal ederseniz 100-150 lirasına böyle bir buket yapabilirsiniz. imkansız değil...

Takı yapan bir kuzenim var, ona bu fikri vereyim.
İnternetten bir araştırsın, belki kendisi de satış amaçlı yapar böyle şeyler.
Teşekkürler vermiş olduğun bilgi için.

gerçekten çok güzeller.. Geçen sene dügünüm vardi eger böyle buketlerden haberdar olsaydim kesinlikle bunlari tercih ederdim. cok hos gerçekten. paylasim için tskler

farkliii:31: ben begendim acikcasi..
canli cicek herzmn bir adim önde ama ben buketimi saklamak isterim hatira olarak.. ve yapay cicek hic sevmiyorum.
bu yüzden bro$larla olu$an buketler cok güzel bir alternatif.:16:

yapan veya bi yerden alan var mi kizlar..:52: veya tavsiye edebileceginiz bir yöntem??:23:

Son düzenleme:
645282071318375642zqo5d.jpg

20547742021476009hzofia.jpg

34973334576810087wrwtl8.jpg

34973334576688779hdmiye.jpg

34973334577112779i0tijh.jpg

Sanırım akayda vardı bu tarz buketler ama renk açısından pek beğenmemiştim,ve 250 300 tl civarıydı sanırım. Ama burdakiler güzelmiş :16:

Ben bu tarz çiçekler yaptırmak istedim, ilk sayfada paylaşılanlar arasında emici bridal'a ait olan birini görüp beğenmiştim, onu etrafta sordum, soruşturdum. malesef zaten tek kişiyi buldum, benzerini yapan, o da 1000TL'ye yakın bir fiyata gitti. Ben de kendim yapmaya karar verdim, tamamen taştan oluşan buketler yapmıyorum, çiçekten çiçekleri tek tek yapıp ortasını işliyorum. İşte ilk denemelerim:

552857_565629966792180_2064055259_n.jpg

525379_563577540330756_442486524_n.jpg

Ben bu tarz çiçekler yaptırmak istedim, ilk sayfada paylaşılanlar arasında emici bridal'a ait olan birini görüp beğenmiştim, onu etrafta sordum, soruşturdum. malesef zaten tek kişiyi buldum, benzerini yapan, o da 1000TL'ye yakın bir fiyata gitti. Ben de kendim yapmaya karar verdim, tamamen taştan oluşan buketler yapmıyorum, çiçekten çiçekleri tek tek yapıp ortasını işliyorum. İşte ilk denemelerim:

Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar! Düğünüme 5 ay var; bazı şeyleri el emeğim ile yapmak istiyorum ben de:) Bu konudaki ilk girişimim kınada dağıtılacak çerezliklerimdi.. Bu çiçekleri de çok beğendim; broşlardan daha güzel duruyor bence.. Denesem mi ki:))

Acikcasi basligi okuyuncayok artik cnm sacmalik demistim ama bunlari gorunce bayildim eger evlenmemis olsaydim bunlardan bir tane mutlaka alirdim... bayildim bunlara...

ellerine sağlık minenes bayıldımm biraz daha renkli çiçeklerle de dener misin =))
ben de hala almadım gelin çiçeğimi renkli istiyorum atmak içinse krem-beyaz olabilir

Back