• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broştan Gelin Buketleri.. Farklı olmak isteyenlere...

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Evet kızlar, birşey araştırırken tesadüfen buldum ve çok hoşuma gitti.
Maliyet olarak nedir ne değildir bilemiyorum, ama benim ailemde olduğu gibi sizin ailenizde de bu tarz işlere eli yatkın biri varsa, gayet uyguna, çok fazla pahalı olmadan böyle bir buket sahibi olabilirsiniz. Fikir olması açısından ve farklı bulduğum için sizlerle de paylaşmak istedim...
:16::16::16:

$23.jpg

$gelinaksesuarbrosbuket5.jpg

$brostan-gelin-buketleri-13.jpg

$brostan-gelin-buketleri-12.jpg

$brostan-gelin-buketleri-11.jpg

$brostan-gelin-buketleri-9.jpg

$brostan-gelin-buketleri-8.jpg

$brostan-gelin-buketleri-7.jpg

$brostan-gelin-buketleri-6.jpg

$brostan-gelin-buketleri-4.jpg

$brostan-gelin-buketleri-1.jpg

$BRO_BU~1.JPG

$blog.jpg

$43.jpg

$il_570xN_196138535.jpg

Eklentiler

• $bros-buket-horz.jpg
    $bros-buket-horz.jpg
    145,6 KB · Görüntüleme: 359
bunlar süperrrrrrrrrrr tam benlikkkkkkkkkkkk yaaaaaaa :)))))) emegine saglık paylasımlar icin sagol bende arastraym seneye kadar bulurum burda yapan bir yer. farklılık iyidir ve sık durmus:46:

bunlar süperrrrrrrrrrr tam benlikkkkkkkkkkkk yaaaaaaa :)))))) emegine saglık paylasımlar icin sagol bende arastraym seneye kadar bulurum burda yapan bir yer. farklılık iyidir ve sık durmus:46:

Evet canım bende çok beğendim bunları.
Bende araştırmayı düşünüyorum doğrusu... :16:

Çok güzeller ama ben bunları düğünden sonra bekar kızlara fırlatmaya kıyamam. Yanıma başka bir çiçek alır onu fırlatırım:)

harika duruyolar tatlim yaa,
hemen bi baska konudaki bi arkadasa onerdim bu resimleri:32:

Ne güzel inşallah yardımcı olur...
Bence de çok harikalar... Teşekkürler yorumun için... :34:

Çok güzeller ama ben bunları düğünden sonra bekar kızlara fırlatmaya kıyamam. Yanıma başka bir çiçek alır onu fırlatırım:)

Ay bende kıyamam ki bunu kimseye fırlatmaya, kesinlikle fırlatımlık bir çiçek bulundurmak lazım bu kullanıldığında...:52::52:
Herşey bir yana, hakikaten gelin çiçeğini ömür boyu saklamak isteyenler için eşsiz bir tasarım bence..

tunaliz moda tasarım 1300 tl den başlayan gelinlik fiyatlarıyla aynı zamanda gelin duvağı,takı kesesi,eldiven,el çiçeği ve saç aksesuarı hediye..

çok güzeller yaaaaa...
biz evlenirken yoktu böyle şeyler...
neyse bi dahakine artık..:47:

Ben bunu Türkiye'de muhtemelen tek yapan yeri biliyorum:

Beyaz Aksesuar

Evlilik fuarında standlarına denk gelmiş, kartlarını almıştım. Konuyu görünce aklıma geldiler.

Bu paylaştıklarınız daha güzel yalnız, en çok da şunu beğendim:

attachment.php

Yine de genel olarak canlı ya da canlı görünümlü çiçeklerin bunlardan güzel olduğunu düşünüyorum. Bunlar biraz soğuk geldiler bana...

Ben bunu Türkiye'de muhtemelen tek yapan yeri biliyorum:

Beyaz Aksesuar

Evlilik fuarında standlarına denk gelmiş, kartlarını almıştım. Konuyu görünce aklıma geldiler.

Bu paylaştıklarınız daha güzel yalnız, en çok da şunu beğendim:

attachment.php

Yine de genel olarak canlı ya da canlı görünümlü çiçeklerin bunlardan güzel olduğunu düşünüyorum. Bunlar biraz soğuk geldiler bana...

Bende çok beğeniyorum bu tarz buketleri, fakat gel gelelim broştan oldukları için eminim fiyatları da ona göre olacaktır.
Hazır buket konusunda yorum yapılmışken, sana birşey sormak istiyorum, benim gelin buketim dahil değil gelinliğime (biraz kayınvalidem yüzünden oldu), canlı çiçek görünümünde gelin buketi uygun şekilde nereden bulabilirim?
Belki bir bilgin vardır diye, yerindeyken sormak istedim canım.
Şimdiden teşekkürler :34:

Bende çok beğeniyorum bu tarz buketleri, fakat gel gelelim broştan oldukları için eminim fiyatları da ona göre olacaktır.
Hazır buket konusunda yorum yapılmışken, sana birşey sormak istiyorum, benim gelin buketim dahil değil gelinliğime (biraz kayınvalidem yüzünden oldu), canlı çiçek görünümünde gelin buketi uygun şekilde nereden bulabilirim?
Belki bir bilgin vardır diye, yerindeyken sormak istedim canım.
Şimdiden teşekkürler :34:

Eminönü'nde Mısır Çarşısı'na deniz tarafından girip doğruca karşı kapısından çıkarsan, biraz ilerde solda Huzur çiçek var. Doğal görünümlü yapay çiçekleri var ancak bu sıralar fiyatları abartmışlar, 150 lira civarında satıyorlar. Onun karşı çaprazında da dükkan değil ancak tezgah formunda daha ucuz ancak daha az güzel buketler bulabilirsin. Hazır buket değil ancak ayrı ayrı çiçekleri derlerim dersen, yine Eminönü'nde Şark Han'ın arka kapısının karşısında Erka Çiçekçilik var. Onda onlarca farklı seçenek var, oradan bir buketlik çiçeği 70-80 lira arasında bir maliyetle derleyebiliyorsun. Şimdiye kadar 2 arkadaşıma oradan aldım, her tip çiçek var. Hazır buket halinde Facebook'ta Hatice Aşan diye bir bayanı, bir de gelinbuketçisi diye bir sayfayı düşünebilirsin.

Son düzenleme:
Eminönü'nde Mısır Çarşısı'na deniz tarafından girip doğruca karşı kapısından çıkarsan, biraz ilerde solda Huzur çiçek var. Doğal görünümlü yapay çiçekleri var ancak bu sıralar fiyatları abartmışlar, 150 lira civarında satıyorlar. Onun karşı çaprazında da dükkan değil ancak tezgah formunda daha ucuz ancak daha az güzel buketler bulabilirsin. Hazır buket değil ancak ayrı ayrı çiçekleri derlerim dersen, yine Eminönü'nde Şark Han'ın arka kapısının karşısında Erka Çiçekçilik var. Onda onlarca farklı seçenek var, oradan bir buketlik çiçeği 70-80 lira arasında bir maliyetle derleyebiliyorsun. Şimdiye kadar 2 arkadaşıma oradan aldım, her tip çiçek var. Hazır buket halinde Facebook'ta Hatice Aşan diye bir bayanı, bir de gelinbuketçisi diye bir sayfayı düşünebilirsin.

Çok teşekkür ederim canım, detaylı bir şekilde adresine kadar vermişsin.
Muhakkak bakacağım dediğin yerlere. :16:
:16:

kızlara fırlatmak mı? bu davranış ne zaman kültürümüze girdi.kopyacılık taklit gibi geliyor bana bu davranış.tabi bu benim fikrim beni bağlar :)))

Back