Bronzluk

Yildizz45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
5.803
5.966
198
28
K maras
Merhaba arkadaslar kucuk bir derdim var normalde bugday tenliyim tatile gittik gunes kremi surmeme ragmen karardim ve bu halimi hic sevmedim cildimin eski haline gelmesi icin onerebileceginiz maske falan var mi.bu arada gunes kremi de enjoy 50 faktor kullandim

Ten rengimiz değişmiştir normal olarak. Kese yapın her duşta ki o deri gitsin. Bir anda olmaz bu da mevsim değişirken eski halinize dönersiniz.

Ilkkez bu kadar karardim o yuzden bi degisik hissediyorum.dun gorumcem de karalik da sana yakismamis gelin dedi gulerek kafam bozuldu birz

Bende buğday tenliyim 3 gün güneşin altı yattım bronzlasayim diye. Takma kafana bronzluk çok sağlıklı ve pürüzsüz gösteriyor cildi. Zaten kısa zamanda beyazlayacaksn

Kreminiz bronzlaştırıcı miydi acaba.bende sevmem kararmayı.evden çıkmamak dışında çözüm yolum yok benim :)

Malesef tekrar eski haline dönmez, ancak yaz bitince. Geçen yıllar çok denedim bronzlaşınca eski beyazlığıma dönmeyi. Cıı-ık olmuyor. Bir de ben beyaz tenliyim tatilde kapkara oldum. Bende hiç hiç sevmem. Bekleyeceğiz kışı mecburen :)

Malesef tekrar eski haline dönmez, ancak yaz bitince. Geçen yıllar çok denedim bronzlaşınca eski beyazlığıma dönmeyi. Cıı-ık olmuyor. Bir de ben beyaz tenliyim tatilde kapkara oldum. Bende hiç hiç sevmem. Bekleyeceğiz kışı mecburen :)
Siz daha cabuk beyazlarsiniz.beyaz tenlilerde cok uzun surmezmis

Bende buğday tenliyim 3 gün güneşin altı yattım bronzlasayim diye. Takma kafana bronzluk çok sağlıklı ve pürüzsüz gösteriyor cildi. Zaten kısa zamanda beyazlayacaksn
Aslinda saclarimi kullu kumrala falan mi boyatsam diye dusundum o zaman hos durur gibi geldi.gerci kapaliyim esarp da hic yakismiyor acik halimle daha iyi ama kapali halimle cok kotu gorunuyorum sanki:)

Valla onu bende anlamadim enjoy 50 faktor bildigim kadariyla koruma sagliyordu ama bende ise yaramadi sanki bide tam gunesin dik oldugu zamanlar girdik.
O koruma derecesi oluyor.ama özellikler farklı olabilir.kremi alırken bile özellikle dikkat ederim,beyazlatandan alırım.şimdi sizin yapacağınız bişey yok gibi.geçmesini beklemek dışında.

Back
X