Cilt Bakımı Ürünleri Bronzlaştırıcı nemlendirici krem jel kullanan var mi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
  • Konu Sahibi gelecekkorkusu
ben kremini 15 ytlye aldım
sürünce 3-4 gün devam ediyor
daha koyu renk isterseniz birkaç gün daha sürebilirsiniz ben öyle yapıyorum
çünkü ilk sürüşte çok koyu yapmıyor
daha dogal görünüm sevenler için:smiley-cool:

ben avonun bronzlaştırıcı spreyini kremini vede bronzlaştırıcı güneş kremini güneş sütünü kullanıyorum ama bu sene daha hiç kullanmadım yazın kullanıyom genelde..

içlerinden en iyisi yine bronzlaştırıcı spreyi işe yarıyorr

dove'in bronzlasdiricisi nemlendiriyor cok güzel hic leke yapmiyo tabiki bi avuc sürmiceksin ince sürünce cok güzel oluyo

yha dove un bronzlaştırıcısını kullanan varmı bacaklara sürsek nasıl olrr???

ben KALYPSO kullanıyorum.hem nemlendiriyor hem bronzlaştırıyor hem de yazın bu sıcagında terlemeye ragmen kıyafetlerime bulaşmıyor cildi de pürüzsüz gösteriyor.

ben KALYPSO kullanıyorum.hem nemlendiriyor hem bronzlaştırıyor hem de yazın bu sıcagında terlemeye ragmen kıyafetlerime bulaşmıyor cildi de pürüzsüz gösteriyor.

memnunmusun gerçekten güzel renk veriyormu ? Yüzede sürülüyormu ? Fiyatıda çok uygun heryerde bulabilrimiyiz acaba

Son düzenleme:
Ben bi ara eczaneden bronzlaştırıcı mendil alıyodum,işe yarıyo ama sakın AVON unkini alma turuncu yapıyo...

ben bi cok bronzlastirici krem, sprey denedim hepsindede sonuc ayniydi.. turuncu dalgali bi cilt !
ama super bisey kesfettim ! LANAFORM un bronzlastirici mendilini aldim arkadasimdan. Muthis oldu, herkese tavsiye ederm cok hos bi bronzluk veriyor. Fakat nerede satildigi hakkinda bir fikrim yok.. Arkadasim internetten 25lik paketlerini siparis vermis, sanirim bende oyle yapicam..
daha once lanaform mendillerini kullanan varsa dusuncelerini yazsinlar ben cok memnun kaldim merak ediyorum:smiley-cool:

X