Cilt Bakımı Ürünleri Bronzlaştırıcı nemlendirici krem jel kullanan var mi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
  • Konu Sahibi gelecekkorkusu
ya kızlar bende bronzluga ozenıp avonun bronzlastırıcı spreyını aldım ama gel gorunkı bıkez kullandım oda cıkması ıcın hergun banyo yaptım ya resmen kınalı gıbı oluyosunuz:) ya mendıl falan demıssınız onda pekı bu renk alacalıgı olmuyormu vede kınalı gıbı bı renk olusmuyomu ahhhh soyle gunesın verdıgı bronzlugu veren bısey yokmu:KK43:(

bronzlaştırıcı krem kullandım ben. havuc gıbı renk yapıyor.bazı yerler koyu bazı yerler acık oluyor. kısacası boşa para bence..

bronzlaştırıcı krem kullandım ben. havuc gıbı renk yapıyor.bazı yerler koyu bazı yerler acık oluyor. kısacası boşa para bence..

kesınlıkle sana katılıyorumm valla acıdım gıden paraya allahtan ındırımldeydı gıttı 9 ytl :))

sally hansenin ki sadece bacaklar için mi yoksa vücut için mi komple? kremınden bahsedıosunuz bıde sanırım.spreyıde var ya onun.bende esmerım almak istiyorum aam krem mı yoksa sprey mı dıye kararsız kaldım..fiayt açısından nasıl sally hansen arkidiş??

Bronzlaştırıcı kremi benim kuzenim kullanmıştı. Tam bi felaketti alacalı oldu turuncu renkte..Korkunçtu
bence denemeyin derim..

canım ben dove summer glow kullandım.
Açık - Orta ten için olanını
Beyaz tenliyim. Memnun kaldım aynı zamanda da nemlendirici görevini de görüyor
Yalnız , kullanırken eşit miktarda tenine süreceksin yoksa pek hoş gözükmüyor
mesela ben yüzüme sürerken burun ile yanağın birleştiği kısma biraz fazla kaçırmışım
o kısımda daha koyu bir bronzluk oluşmuştu bunu da ertesi günü az sürerek dengelemiştim.
Ben, eğer beyaz teninden sıkıldıysan kullanmanı tavsiye ederim tatlım.

MERHABA CANIM BEN ORİFLAMEDE BÖYLE BİR ÜRÜN KULLANMIŞTIM HANİ 3 SAAT SONRA BRONZLŞTIRODU. AMA EŞİT SÜRÜMEDİĞİMDEN DEVAMLI BİR TARAF AÇIK YADA KOYU OLUODU. VE MEMNUN KALAMADIM BİR TÜRLÜ NASIL EŞİT ŞEKİLDE SÜRECEĞİM BEN BU DOVE ÜRÜNÜNÜ. NE KADAR ZAMANDA TEN KOYUŞAŞIYOR?

size süpper bi krem önericem kizlar...DOVE SUNSHINE bulabilirseniz harika bi krem,sürüyorum 5 dakika icinde süper bronzlasiyorum ve 4 gün rahat gidiyor...hem esit sürmüsüm sürmemisim pek farketmiyor...oriflameden aldigim kremle yüzüm ala bula olmustu ama bu hakketen süper

size süpper bi krem önericem kizlar...DOVE SUNSHINE bulabilirseniz harika bi krem,sürüyorum 5 dakika icinde süper bronzlasiyorum ve 4 gün rahat gidiyor...hem esit sürmüsüm sürmemisim pek farketmiyor...oriflameden aldigim kremle yüzüm ala bula olmustu ama bu hakketen süper

canım baktım şimdi googledan türkiyede satılmıyor o. sen almanyadasın sanırım. buraya gelmesini beklicez artık

Ben dove’un bronzlaştırıcısını kullandım. Tüm vucuduma ve yüzüme sürdüm. Ertesi gün bronzluğu farkediyorsun. Rengini ayarlayabiliyorsun daha fazlasını istersen sürmeye devam ediyorsun. Ben çok memnun kaldım. Cildi nemlendiriyor olması da çok güzel. Bence solaryum dan daha sağlıklı. Herkese tavsiye ederim.

bende islak mendilerini kullandim pek memmun kalmadim acikcasi dalgalanma fazla oldu bronz oluyor insan ama yapmacik oldugu cok belli oluyor en iyisi dogal yanmakk :))))

ben denemiştim bir dönem ama hiç memnun kalmadım beyaz tenliyseniz eğer leke leke bir görüntü oluyor kir gibi gözüküyor bronz değil ama elimde kaldı o kadar krem :KK43:

Ben Avonun Bronzlaştiricisini Kulandim ..ertesi Gün Bronzlaştim. Nasilmi .her Yerimde 10 Parmak Izi kalarak ..valla Günlerce Dişariya çikamadim .....:roflol::roflol:
.bidahami Asla ......:sm_confused:

Merhaba kızlar,

Bilgi sahibi olanların cevap vermelerini rica ediyorum.

Bronzlaştırıcı jel, mendil, sprey vs... sağlıklı mıdır? Ciltte leke, sivilce yapar mı? Cilde sürülünce harita mı yoksa doğal ten rengiymiş gibi mi durur? Ayrıca kıyafete bulaşır mı?

Ağustos' ta düğünüm var ve gelinlikle bronz ten daha güzel görünür diye düşünüyorum. Solaryum sakıncalı (üst deriyi inceltiyor. Bu da lekelerin, sivilce izlerinin daha görünür olmasına, cildin daha nazik olmasına, neden oluyor).

Teşekkürler...
a.s. a.s. a.s.

Merhaba kızlar,

Bilgi sahibi olanların cevap vermelerini rica ediyorum.

Bronzlaştırıcı jel, mendil, sprey vs... sağlıklı mıdır? Ciltte leke, sivilce yapar mı? Cilde sürülünce harita mı yoksa doğal ten rengiymiş gibi mi durur? Ayrıca kıyafete bulaşır mı?

Ağustos' ta düğünüm var ve gelinlikle bronz ten daha güzel görünür diye düşünüyorum. Solaryum sakıncalı (üst deriyi inceltiyor. Bu da lekelerin, sivilce izlerinin daha görünür olmasına, cildin daha nazik olmasına, neden oluyor).

Teşekkürler...
a.s. a.s. a.s.

canım benimki terleyince kıyafetim sarı kahve gibi bi renk oldu ..ben avon kullanmıştım başka markada yapıyomu bilemem ama genelde kına konduğu için bu kremlere leke yapıyo..ama cildimde kalıcı leke olmadı sivilcede yapmıyo.....ama düzgün ve eşit süremezsen gölgeli ve dalgalı oluyo ....en iyisi, sen temmuda bol bol güneşlenmeyebak canım .yinede sen bilirsin..veye daha önceden kullanıp deneyebilirsinde .a.s

Son düzenleme:
ben avonun vucut konturunu duzgunleştirici kremini 1 haftadır kullanıyorum meger dogal bronzlukta veriomus alırken dikkat etmedim ama 1 hafta farketti bacaklarım bronz oldu tavsiye ederim

Bende avonun bronzlaştırıcısını kullandım düzenli kullandıktan sonra çok memnun kaldım.Şuandada avonun cilde orta koyuluk veren nemlendirici kremi var onu kullnaıyorum memnunum

loreal'ın sublıme bronz jelını onerdıler bende almayı dusnuyorum umarım sonucundan memnun kalırım burda kullanan arkadaslar varmıı acabaCADIARZU

bende avon bronzlaştırıcı kullandım.gerçektende dalga dalga kaldı ve bende kısa etek giyemedim bir süre.bir dahada asla denemem...

bayanlar nivea bronzlaştırıcı mendil aldım
yüzümde tam istediğim gibi hafif bir bronzluk yaptı dalgalanma,turunculuk fln yapmadı
ben de kreminin açık tenliler için olanını aldım
o da mendilleriyle aynı özellikte birden kapkara yapmıyor,leke fln yapmıyor
tavsiye ederim
yalnız kremin bir açık tenliler bir de koyu tenliler için olanı var ona göre alın

bayanlar nivea bronzlaştırıcı mendil aldım
yüzümde tam istediğim gibi hafif bir bronzluk yaptı dalgalanma,turunculuk fln yapmadı
ben de kreminin açık tenliler için olanını aldım
o da mendilleriyle aynı özellikte birden kapkara yapmıyor,leke fln yapmıyor
tavsiye ederim
yalnız kremin bir açık tenliler bir de koyu tenliler için olanı var ona göre alın

canim bende aldim niveanin kremini acaba hergunmu suruyoruz yoksa istenen bronzluga gelince birakiyormuyuz:sm_confused:

X