A
ayşül
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
bronzlaştırıcı krem kullandım ben. havuc gıbı renk yapıyor.bazı yerler koyu bazı yerler acık oluyor. kısacası boşa para bence..
canım ben dove summer glow kullandım.
Açık - Orta ten için olanını
Beyaz tenliyim. Memnun kaldım aynı zamanda da nemlendirici görevini de görüyor
Yalnız , kullanırken eşit miktarda tenine süreceksin yoksa pek hoş gözükmüyor
mesela ben yüzüme sürerken burun ile yanağın birleştiği kısma biraz fazla kaçırmışım
o kısımda daha koyu bir bronzluk oluşmuştu bunu da ertesi günü az sürerek dengelemiştim.
Ben, eğer beyaz teninden sıkıldıysan kullanmanı tavsiye ederim tatlım.
size süpper bi krem önericem kizlar...DOVE SUNSHINE bulabilirseniz harika bi krem,sürüyorum 5 dakika icinde süper bronzlasiyorum ve 4 gün rahat gidiyor...hem esit sürmüsüm sürmemisim pek farketmiyor...oriflameden aldigim kremle yüzüm ala bula olmustu ama bu hakketen süper
Merhaba kızlar,
Bilgi sahibi olanların cevap vermelerini rica ediyorum.
Bronzlaştırıcı jel, mendil, sprey vs... sağlıklı mıdır? Ciltte leke, sivilce yapar mı? Cilde sürülünce harita mı yoksa doğal ten rengiymiş gibi mi durur? Ayrıca kıyafete bulaşır mı?
Ağustos' ta düğünüm var ve gelinlikle bronz ten daha güzel görünür diye düşünüyorum. Solaryum sakıncalı (üst deriyi inceltiyor. Bu da lekelerin, sivilce izlerinin daha görünür olmasına, cildin daha nazik olmasına, neden oluyor).
Teşekkürler... a.s. a.s. a.s.
bayanlar nivea bronzlaştırıcı mendil aldım
yüzümde tam istediğim gibi hafif bir bronzluk yaptı dalgalanma,turunculuk fln yapmadı
ben de kreminin açık tenliler için olanını aldım
o da mendilleriyle aynı özellikte birden kapkara yapmıyor,leke fln yapmıyor
tavsiye ederim
yalnız kremin bir açık tenliler bir de koyu tenliler için olanı var ona göre alın