Güneş Kremleri Bronzlasmak Icin En Etkili Ürünler Nelerdir?

Güneş kremleri, bronzlaşma

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
selam herkese bütün konulara bkatım ama aradığım cevabı bulamadım bu yüzden yeni konu açtım benim tenim beyaz göbeğim falan zaten süt beyaz ben bronz olmak istiyorum tatile gidicem ama böyle altınımsı olmasını istiyorum cildimin ilk önce hangi kremle güneşlenip nasıl broznlaşmalıyım bilginiz varsa yazarmısınız :1no2:

kakao yağı kullanabilirsin ama önce yüksek faktörlü güneş kremiiyle güneşlenmelisin.........
eğer tenin çok beyazsa güneşten çok etkilenirsin tatilin kaç gün bilmiyorum ama ilk 3 gün yüksek korumalı bi ürün kullan sonra kakao yağına geçersin .........
ben hakiki zeytin yağı sürmüştüm oda baya bronzlaştırıyo.........

Canım aktardan havuç ve kakao yağı al, içerisine seyretmek ve beslemesi için biraz zeytinyağı koy ve dövülmüş üç adet aspirin ekle. Tabii ki ilk günlerde koruma faktörlü güneşlenmelisin, hatta sonlara doğru bile 2 faktörü eksik etme onun üzerine bu söylediğim karışımla güneşlen. Aspirin cildini koruycaktır, zeytinyağı besleyip yumuşatacak, kakao ve havuç yağı da bronzlaşmanı hızlandıracaktır. İyi tatiller a.s.

yRGdCN4ChLnmsB2YS2Xo2A.wim

Kakao,havuç,ceviz,kayısı,keten yağları karışımından üretilmiştir.

kızlar bunu deneyen var mı?? ben geçen sene bi çok şeyi bi arada denedim (garnier bronzlaştırıcı krem, havuç yağı, bebek yağı, zeytin yağı) yazın sonlarına doğru da bunu almıştım.. güzel bronzlaştım ama hangisinden kaynaklandı bilemiyorum..
başka deneyip memnun kalan var mı :uhm:

Canım aktardan havuç ve kakao yağı al, içerisine seyretmek ve beslemesi için biraz zeytinyağı koy ve dövülmüş üç adet aspirin ekle. Tabii ki ilk günlerde koruma faktörlü güneşlenmelisin, hatta sonlara doğru bile 2 faktörü eksik etme onun üzerine bu söylediğim karışımla güneşlen. Aspirin cildini koruycaktır, zeytinyağı besleyip yumuşatacak, kakao ve havuç yağı da bronzlaşmanı hızlandıracaktır. İyi tatiller a.s.

Bunu sen denedin heralde? Çok fazla karışımın cilde bir yan etkisi yoktur değil mi gerçi bunlar en doğal şeyler ama yine de cildim çok hassas olduğu için sormadan düşünmeden geçemiyorum. Eğer gerçekten yan etkisi yoksa mükemmel bence uygulanabilir :) :)

Bunu sen denedin heralde? Çok fazla karışımın cilde bir yan etkisi yoktur değil mi gerçi bunlar en doğal şeyler ama yine de cildim çok hassas olduğu için sormadan düşünmeden geçemiyorum. Eğer gerçekten yan etkisi yoksa mükemmel bence uygulanabilir :) :)

Denedim canım hatta sevgilimin annesi bu karışıma benzer bir karşımın içine kola bile koyuyormuş :)) Onun da çok bronzlaştırdığını söyledi ama heralde asla kola süremem cildime içmeyi bile içim zor alıyor. Eğer cildin çok çok hassassa havuç ve kakao yağlarının miktarını az tut sonuçta onlar en çok yakan yağlar, daha doğal olan zeytinyağına ağırlık ver. Havuç ve kakao sadece koku versin, zeytinyağıyla sağlıklı bronzlaşmış olursun. Aspirin de gerçekten çok faydalı geçen tvde bir doktor yüzün de alkol ve aspirinle yapılan bir karışımla silinebilceğini söyledi. Salisilik asit varmış içinde ki akne tedavisinin bir numaralı elemanıymış. Bronzlaşırken de yağlanmayla ciltte çıkacak sivilceleri engelliyor. Yine söylüyorum ilk günlerde yüksek koruma faktörünü, bronzlaştıktan sonra da en az 2 faktörlü kremin üzerine bunu sürmeye devam edersen çok daha sağlıklı bir bronzluk olur :1hug:

X