• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bronz olduğum için Soprano XL mi İğneli Epilasyon mu?

Bir süredir yazmamıştım. Bugün ikinci seansıma gittim. Diğer yöntemlere göre gerçekten daha az acılı ve çok ızlı uygulnan bir yöntem. Ben gayet memnunum. Devam da edeceğim bitene kadar. Şuanda tabii ki fazla yorum yapamam. Henüz ikinci seansım ama memnunum.
Bu alet sadece bronzlar için değil. Fakat bronz ve koyu renk ciltlerde yanma tehlikesini min'a indiriyor olduğu söyleniyor.

Bir süredir yazmamıştım. Bugün ikinci seansıma gittim. Diğer yöntemlere göre gerçekten daha az acılı ve çok ızlı uygulnan bir yöntem. Ben gayet memnunum. Devam da edeceğim bitene kadar. Şuanda tabii ki fazla yorum yapamam. Henüz ikinci seansım ama memnunum.
Bu alet sadece bronzlar için değil. Fakat bronz ve koyu renk ciltlerde yanma tehlikesini min'a indiriyor olduğu söyleniyor.

Merhaba, bu ütüleme epilasyon teknolojisi lazer cihazlarından Soprano XL cihazı dimi? Spa Accord un bir benzeri, nasıl tavsiye ediyormusunuz? sonuçlar nasıı?

Etiler'de Bionep'e başladım. sadece bir ker gittim henüz. ikinci seans Aralık ortası. Bugün baktım tutup çekince bazı tüyler elime geliyor ama hala hepsi dökülme kıvamında değil. Kuşkulanmıyor değilim hala ama bronz olduğum için de başka sansım yoktu aslında bu aletten başka.

Bionep'e sakın ama sakın gitmeyin. Akmerkez karşısında olduğu için prim yapıyor fakat ben 4 yıldır gidiyorum ve hala tüylerim bitmedi. Tüylerimde ya da cildimde bir anormallik yok. ne aşırı kıllı bir insanım, ne de tüylerimi göremeyecek kadar ince tüylüyüm. sarışın ya da beyaz tenli değilim, kumral ve buğday tenliyim. ama tüylerim bitmedi. üstelik eğitimsiz personeli sebebiyle cildimi yaktılar, çok fazla yaktıkları yerlerde (kollarımda) 3 yıldır lekeler var.

Back