• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bronz olduğum için Soprano XL mi İğneli Epilasyon mu?

__ilknur__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
78
1
36
İstanbul
Arkadaşlar,

Ten rengimde hep bir bronzluk olduğu için kol ve bacaklarıma iğneli epilasyon yaptırmaya karar vermiştim ki Soprano XL'i duydum ve test atışı yaptırmaya gittim. Bronz tene bir zararı yokmuş ve başarılı dediler. Test atışında da rahattım zaten ve bronz olan koluma uygulandı. Sizce hangisini yaptırmalıyım? Tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok memnun olurum.

Soprano XL ile devam et kesinlikle, Ben girdim Soprano XL cihazına, yeni ütüleme epilasyon teknoloji cihazındanmış bu soprano xl inanılmaz acısız, bronz tendede uygulandigini biliyorum doktorumdan.

Teşekkürler. Başladım ben de bu ctesi günü. bir hafta oldu ama halen tüyler dökülmedi. Kuşkulanmaya başladım neden dökülmüyor diye.

Etiler'de Bionep'e başladım. sadece bir ker gittim henüz. ikinci seans Aralık ortası. Bugün baktım tutup çekince bazı tüyler elime geliyor ama hala hepsi dökülme kıvamında değil. Kuşkulanmıyor değilim hala ama bronz olduğum için de başka sansım yoktu aslında bu aletten başka.

Arkadaşlar,

Ten rengimde hep bir bronzluk olduğu için kol ve bacaklarıma iğneli epilasyon yaptırmaya karar vermiştim ki Soprano XL'i duydum ve test atışı yaptırmaya gittim. Bronz tene bir zararı yokmuş ve başarılı dediler. Test atışında da rahattım zaten ve bronz olan koluma uygulandı. Sizce hangisini yaptırmalıyım? Tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok memnun olurum.
Sevgili ilknur;
İster ütüleme ister kolalama,ister adı ne olursa olsun lazer in çalışma prensibi melanin üzerinedir ve ne yazıkki melanin sadece cilt ve kıl kökünde olur ,yapılan lazer uygulamasında enerjiyi öncelikle cilt alacağı için verilecek agresif dozlarda bu sefer cilt yanığı problemin olur ,lazer sonrası verilen bepantol veya madecasol kremleri yanık tedavisi içindir ,ve yüksek dozlarda maalesef bu seferde cilt renginde açılmalar olur panda gibi gezersin ,uzun vadede iyileşir bu yüzden eğer güneşe dayalı bir bronzluksa bol bol kese yap eğer kendi rengin koyu ise lazerden münkün olduğu kadar uzak dur en etkili yöntem Ndyag dır ama bu sistemde canı fazla yaktığı için genelde yarım bırakılır,senin için en etkili yöntem iğneli veya iğnesiz epilasyondur,
Sevgiler

bilgiler için teşekkürler. Fakat dozu ayarlandığı takdirde Soprano XL etkili ve güvenli bir alet olarak biliyorum. İğneli epilasyonu ben de öncelikli düşündüm. Fakat iyice zayıflaması ve az kalması için lazere başladım. Önerdiğin ve iğnesiz epilasyon dediğin yöntem nedir acaba?

gittigin yer neresi ise orayi hemen ara konus bu cihaz ile dokulmeleri hemen gorursun bende oyle oldu, makina harika uygulamada sorun olabilir hemen ara cnm.

Selam,bende bionepe başlayacağım sanırım. İlk seans nasıldı İlknur? tüyler nekadar süre sonra döküldü? 2 hafta sonra bir düğüne gideceğim,ozamana kadar dökülür mü acaba?

Daha önce kolaltıma alexandrite lazer yaptırmıştım ve 1 hafta sonra hepsi dökülmüştü. Şuan iki hafta geçti ve 3'te biri rahat duruyordur ve dökülecek gibi de değiller. İllaki kişiden kişiye değişir bu durum. Ptesi arayıp durumu bildireceğim. Aksi halde diğer seansım 18 Aralık'ta.

Soprano XL ile ilk seansımdan 1 hafta sonra cok ciddi bir dökülme oldu bence sen gittiğin merkeze bu durumu anlat onlarda ona göre uygulama yapsın sana, orda çalışan estetisyenin hatası bence bu. Yoksa bu alet harika.

Anlatttım telefon açıp. Fakat ikini seansa kadar gerekirse jiletlememi söylediler. Seanslar arası rötuj atmamaktalarmış. Bazı yerlerde ciddi sayıda dölülme oldu ama bazı yerlerde de çok fark yok. Böyle idare edeceğiz artık Aralık 18'e kadar..

e ne guzel iste ciddi dokulme olduysa demekki makina cok iyi dokulmeyen yer bir dahakine dokulur yada ondan sonrakine onemli olan soprano xl cihazinin etkisini gormus olman, mutluysan ne guzel iste:)

Bende bu cihaza girecegim nasil tavsiye ediyormusunuz? Her yerde haberleri cikiyor cok iyi diyorlar, lutfen paylasin tecrubelerinizi.

Merhaba,

Ben dün gittim görüştüm bir merkezle ve bu cihaz ile ufak bir demo yaptılar ve inanılmaz acısız ve etkili, uygulamadan sonra cımbızla yanan kıllar kökleriyle elimize geldi ve benimde tenim çok koyu esmerim yani. O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum Soprano XL lazeri.

lazer yapıldıktan sonra cımbızla alınıyormu kılların?
bunu ılk defa duydum gercekten merak ettım acıkcası
ne zamandır yaptırıyorsunuz?

Back