Çocuk Hastalıkları Bronşitle Savaşan---Savaşmak İsteyen Anneler Buraya;

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

slm çok uzun bir süre önce yazmışsınız bu yazıyı ama ben yinede şansımı denemek istedim benim bebeğimde aynı durumda ve 8 aylık bu kürleri onada kullanabilirmiyim sizce

yarindan itibaren hepsini tek tek deneyecegim, oglumdada alerjik astim baslangici var insallah iyi gelir yoksa bu gece oksurukleri bitirdi beni

Cnm.benim inan kendi yavruma iyi gelmiş gibi sevindim...Çünkü biz çoook çekmiştik...Uzun zamandır formda yazamamıştım çünkü aramıza birde kızımız katıldı...Anca arada bir girip okuyup tam yazacakken yazamadan geri çıkmak zorunda kaldım...

Hepinize oğlumla ilgili çok sevindirici haberlerim var...En son buraya konu açtıktan bir süre sonra ilaçların hepsini kestim ve inatla çaylara devam ettim veeee sabrımın mükafatını aldım...Oğluşum artık bronşittende demir eksikliğindende kurtuldu çok şükür...Hala şaka gibi oğlum 1 senedir hiç bronşit olmadı...Arada hafif gripler atlattık ama bronşit olmadı ne demek istediğimi ne hissettiğimi anlamışsınızdır...Çok mutluyum bu konuda...

Ve sizlere bir süpriz çay tarifim daha var müsait bir zamanda onunda tarifini yazıcam kızlar...1 yaşından büyük bebek ve yetişkinler içinde aynı zamanda...Hasta olacağınızı anladığınız gibi demleyip içip rahatlayacaksınız...

İnşaallah sizlerde bizim gibi bu hastalığı kökünden silip atarsınız...Onlar bizim en kıymetli varlıklarımız...Biraz daha sabırla uygulayın arkadaşım inan sonuca değecek...Ben buna inanıyorum sizde inanın...

slm çok uzun bir süre önce yazmışsınız bu yazıyı ama ben yinede şansımı denemek istedim benim bebeğimde aynı durumda ve 8 aylık bu kürleri onada kullanabilirmiyim sizce

Sınırlı olarak kullanabilirsin tatlım...Öksürük için ballı limon yerine tereyağ pekmez yap ilk sayfada verdim tarifi cnm...bir de birşey daha diyecektim ama unuttum yaa...Kafam biraz başka şeyle meşgul şu anda kusura bakma tatlım...Aklıma gelince yazarım inşaallah...İlk sayfayı dikkatlice oku...çoğunu yapabilirsin adaçayından emin değilim araştır istersen...keçi boynuzunuda 1.5 yada en fazla 2 ad. koy ağır gelmesin...Geçmiş olsun...

cnm cok tşk ederim cvbın için:)oğlun adınada cok sevindim bir senedir bronşit olamaması cok iyiii:)sen cvp yazmayınca gecmediğini düşünmüştüm..devamlı kullandığın bi ilaç varmıydı cnm?ben airfix kullanıyorum.koruyucu bi ilaç ve kesmeye korkuyorum acıkcası..tarifinide sabırsızlıkla bekliyorum.birde kızın olmuş allah analı babalı büyütsün cnm:)benimde 7 yaşında bir kızım var.allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın...

dun guvendigim bir yainimdan tarif aldim sizinlede paylasmak istedim,verecegim bitkiyi nette atastirirsaniz nelete iyi geldigii daha iyi anliycaksiniz bugun esim alacak hemen yapacagim ogluma iki aydir yoruldum bu oksurukten
--Bir tutam deniz kafayifini bir caybardagi sut ile kaynayana kadar karistiracagiz ve bir tasim kaynadiktan sonra suzup yavrularimiza verecegiz insallah iyilesecekler
*ihlamur ilede oluyormus

Merhaba cumartesi günü aktara şampuan almaya gitmiştim oğlumun bronşit olduğunu söyledim onlarda günlük denilen bir şeyin iyi geldiğini söylediler limon tuzu şeklinde birşey rengi krem rengi onu birazcık karıştırarak kavurup pamuk içine koyarak bir beze diktim 2 gecedir gögsüne koyup uyutuyorum hırıltı öncekine göre düzeliyor gibi 2 gün daha devam edeceğim gelişmeleri yazarım. tarifimi anlamayan oldu ise detatlı yazarım dileyen olursa. buhar kokusu gögsümü rahatlattı benim eskiler bunu yünün içerisine yaparmış bronşite bire bir olduğunu duydum denemek istedim baharatçıda baya bilgili bir baharatçı olunca birde vücudunun dışına yapılacağı için yapayım dedim sıcak olmamasına dikkat edin yalnızca.

geçmiş olsun cnm..günlük otunu bende duymuştum.ama denememiştim.gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim:)

kizlar forumdan bir arkadasta bahsetmisti bayagi ise yariyormys hatta bu arkadasin esi doktor o bile ikna olmus ise yaradigina insallah sizdede ose yarar

Kizlar merhaba, biz bu ekim basinda bronsiloitle tanistik.aralik.sonundayi 3.bronsiolit vakasini geciriyoruz.bu arada 18 aylik oglum.once burun akintisiyla basliyor.sonra yuksek ates nefes almaai sıklasiyor ve ince tiz bi ses geliyo cigerlerinden.balgamli oksuruk de var tabi.ilk hasta olgunda kent hasta esine goturduk.bin pisman oldum.3 gun hastanede yatirdilar.antibiyotik ventolin ates dusurucu rontgen ne varaa cektiler.bronsiolit dediler.simdi gecen ay bi daha bronsiolit oldu bu ke doktora foturmedim kendi kendine gecti.bu hafta yine oldu.ayda bir bronsiolit oluyor biz yine dr a goturmedik kebdi kendine gecsin diye ama ben korkuyorum dr a goturmedigim icin astima kadar ilerlermi diye ? Siz ne dusunuyorsunuz tebrubeli anneler olarak.3 gundur uyuyamiyo yavrum

benim arkadaşımın oğlu var. bebek değil. 8 yaşında. şuan hastahanedeler. cuma gününden beri yatıyorlar. bugün kusması ve hisali de başlamış. 4 saatte bir sbuhar veiyorlar. bazı geceler birzde kalyor. geçen kış geceleri bir gıcık tutuyor ki zaten hassas bünyelidir. kolundan serumlar eksik olmuyor şuan. bütün kışı böyle bronşları dolu veya sadece öksürükle geçerdi. her kış birçok iğne yer, şişelerdce şurup ierdi ama bu kış hastahanelik oldular. benim oğlumda 4 aylık. başlangıçtaydı ama hafif atlattık. 1 haftada birşeyi kalmadı. zordur bilirim. kolay değil. herkese geçmiş olsun.

Konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun
internette arama yaparken buldum iki bebeğim de birinde bronşit başlangıcı birinde bronşit var inşallah atlatırım.Allah tüm özellikle bebeklere hasta olan herkese şifa versin inşallah büyükler en azından derdini anlatabiliyor
İstedim hem konu güncel oldun belki şu an benim gibi uğran anneler burda bir fikir alışverişinde bulunuruz

Hangi burun sprayini kullaniyorsunuzz

Arkadaşlar Merhaba biz muş tayiz burda cok fazla saglik imkanlari yok bnm 5 aylık ogluma doktor bronsit başlangıcı dedi klamar calpol ve burun spreyi verdi öksürük yoktu 4 gün ilaçlari kulandik ve Boğmaca gibi öksürük başladı bursadaki doktoru aradik asist ve bricanyl önerdi sizce bu çaylar fayda verirmisiniz nekadar içime lazım yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…