- 3 Ocak 2021
- 7
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi laledeniztekin
Evet denedim kürü uygulayıp devam ettiğinde yoğun bi gaz sorunum oldu sonrasında akıntılarım arttı ve biraz da rahatsız edici kokusu vardı nedendir bilmiyorum fakat adet olduğumda 3-4 günlük sürdü ve simsiyahtı bende böyle oldu şimdi yine devam ediyorum ama bu kez ilk önce soğan kürüyle başladım bitince brokoli kürünü uygulayacağım inşallah güzel haberler alırızMerhaba bende deneyen birilerini arıyorum ama yok galiba eski yapanlarda sonuç yazmamış sen deneyip sonuç aldın mı acaba
O nasıl bir kür ve ne için acabaEvet denedim kürü uygulayıp devam ettiğinde yoğun bi gaz sorunum oldu sonrasında akıntılarım arttı ve biraz da rahatsız edici kokusu vardı nedendir bilmiyorum fakat adet olduğumda 3-4 günlük sürdü ve simsiyahtı bende böyle oldu şimdi yine devam ediyorum ama bu kez ilk önce soğan kürüyle başladım bitince brokoli kürünü uygulayacağım inşallah güzel haberler alırız
Rahim kanallarındaki tıkalı tüpleri açabilmek için Prof. Saraçoğlunun vermiş olduğu bi kür durumunla alakalı bu siteye bi göz at istersen ben buradan öğrendim böyle bi kürüO nasıl bir kür ve ne için acaba
Pkos içinde uygulanabilir mi ki
Hadi inşallah sağlıcakla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız inşallah ben şu anda brokoli suyunu içiyorumEvet denedim kürü uygulayıp devam ettiğinde yoğun bi gaz sorunum oldu sonrasında akıntılarım arttı ve biraz da rahatsız edici kokusu vardı nedendir bilmiyorum fakat adet olduğumda 3-4 günlük sürdü ve simsiyahtı bende böyle oldu şimdi yine devam ediyorum ama bu kez ilk önce soğan kürüyle başladım bitince brokoli kürünü uygulayacağım inşallah güzel haberler alırız
Amin inşallah bitanemHadi inşallah sağlıcakla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız inşallah ben şu anda brokoli suyunu içiyorum
Yaptım ben bi sonuç alamadım canım belki etkilemiştir bilemiyorumMerhaba kürün faydasını gören oldu mu acaba
Ben fayda görmedim tüplerim açıkmış zaten... bunu anlamanın en iyi yolu hsgmerhaba kürün faydası oldu mu acaba
hsg cektirdim hidroselpenks mevcut 2 tüpümde de laparoskopi ve histeroskopi aynı anda olmam gerektiği söylendi ama ben baska sansım var mı diye arayıs içine girdimBen fayda görmedim tüplerim açıkmış zaten... bunu anlamanın en iyi yolu
cektirim iki tüpümde hidroselpenk gözüküyor o yüzden ne yapıcağımı sasırdım gercekten ameliyat olmak istemiyorum ama mevbur gözüküyorBen fayda görmedim tüplerim açıkmış zaten... bunu anlamanın en iyi yolu hsg
cektirim iki tüpümde hidroselpenk gözüküyor o yüzden ne yapıcağımı sasırdım gercekten ameliyat olmak istemiyorum ama mevbur gözüküyor
Rabbim dermansız dert vermesin canım hayırlısı olsun hakkında. Ben çok şey denedim bitkisel faydası olmadı herkesin şifası başka tabiicektirim iki tüpümde hidroselpenk gözüküyor o yüzden ne yapıcağımı sasırdım gercekten ameliyat olmak istemiyorum ama mevbur gözüküyor
amin inşalla hepimizin şifasını versinRabbim dermansız dert vermesin canım hayırlısı olsun hakkında. Ben çok şey denedim bitkisel faydası olmadı herkesin şifası başka tabii