Gebeliğe Hazırlık Brokoli kürü uygulayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonradan enfeksiyon geçirmiş olabilirsiniz bana öyle dedi doktorum bilmeden enfeksiyon geçiriyomuşuz evlendikten sonra daha çok olabiliyor dedi doktorum
Evet tek ihtimal bu sol tarafimda yumurta da nerdeyse hiç yok buda enfeksiyon dan olmustur dedi bebim doktorumda ama ben hiç farkında olmadım bunların smear vajinal kültür bir çok test yaptı hepsinin sonucu iyi anlamadim hâlâ ama yara olduğunu söyledi doktorum yara da enfeksiyon yaparmış buda tüpleri tıkayabilirmiş.

Evet yapsam da ilidikdan sonra yaparim her halde eşim hiç onaylamiyor ama( bende zayif darlik denmisdi bilmiyorum üstünden çok geçti yine yaptirmak istiyorum eşim boş ver kafaya takma duzelicek diyor . Peki sen brokoli suyunu kac gun içmişdin?

Ben farkındaydım biseylerin ters oldugunun ama uzerine dusmemistim böyle büyük bi sorun sanmiyodum O yüzden en iyi çözüm laparoskopi olmak olmadiysaniz ben öyle yaptım tüpümün biri alındı kötü durumdaymisti bilinçlenene kadar çok ağladım sizladim ama benim sağlığım için mis onu anlayıp bilinçli gittim moral yüksek tuttum iyi geçti şu an bekleme aşamasındayım bu ay pozitif i görmezsem gidip tüp deniycez

Benim eşimde akışına bırak der hep ama yaş geçiyor zaman geçiyor. Olmuyor insan herşeyden medet umuyor işte. Youtube dan saraçoğlunun brokoli kürü diye yaz videosunu izle harfiyen uygula ben geçen yil yapmıştım çok alip hatta dondurucuya atmıştım 14 gun yaptım diye hatırlıyorum yanlış olmasın sen vidyosunu izle mutlaka yemekden önce ılık ılık sabah aksam iciyordum. Insallah faydasını görürsün canım

Banada hsg de tüp tıkalı dediklerinde laparoskopi dediler prof.önder koç a gittim laparoskopi zaman kaybı dedi ve görüşmeye gittigim gün tüp bebeğe başladı bizde inanıp güvenmek zorunda kaldık sonuç tabii olumsuz esimden ne tahlil aldı ne benden kan tahlil birsey düşünün resmen kandırdı. Giden umurlarım ve zorla bulduğum paralara oldu. Şimdi herşeye yeniden başlıyorum doktorumdan çok memnunum çok ilgili ve bilgili. Hsg çekecek yeniden genetik tarama yaptı sonucları bekliyoruz bende bu arada vitamin omega 3 arı sütü polen falan kullanıyorum yumurta kalitesi için. Cok zor süreç gerçekten Allah yardımcımız olsun hepimizin

Alındığı iyi olmuş aldığım kadarıyla hidroselpenks varmıştı sizde o zaman alıyorlar tüp bebek bile olsa tutmuyor. Alınıp kurtulmuşsunuz daha iyi şimdi

InsaAllah aylardir sadece ilaca guvendim olmayinca artik ne bulduysak yapicaz. Bir kaç aya tüp bebek yolu gorunuyor. En azinnan birşey kaybetmem kazanmasam da. Hepimizin hakkinda hayirlisi olaun canim

Ben 2 farklı doktora gittim birisi kendi alanında çok çok iyiydi Ankara ve diğer şehirlerde o çok detaylı anlattı hadi gel yapalım tüp bebek ama Allah işi belki tutcak ama ben sana ihtimal az veririm bu şekilde tüp tıkalı iken diğerinden embriyo oluscakken kapalı taraftan geri dönecek sperm ve embriyo olcakken onu öldürür baskı yapıp demişti epey konuştuktan sonra şimdi ister misin tüp hemen başlayalım dedi yok hocam önce laparoskopi o zaman demiştim evet çok fazla zor süreçler daha neler gorcem derken bı fazlasını görüyorum yoruldum ama emeklerinize değer inşallah

Doktorun iyiymisti ne güzel doğru karar vermişsin

Son düzenleme:
Yani tek tüple zor mu

Canım ben harfi harfiyen saracoğlunun anlattığı şekilde uyguluyorum youtube da videoları var tıkalı tüp Brokoli kürü saracoğlu yaz hepsini anlatıyo inşallah şifa olur

Canım ben harfi harfiyen saracoğlunun anlattığı şekilde uyguluyorum youtube da videoları var tıkalı tüp Brokoli kürü saracoğlu yaz hepsini anlatıyo inşallah şifa olur
Canim rica etsem sen de söylermisin? Azerbaycanda internet sorunu var savaşla alakali hizi zayiflatildi hatta kesildi. Beş saate anca açar o vidyoyu .sadece vpnle kullanmak oluyor

Etkisi oldumu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…