• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Briz perdeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.093
30.889
1.123
61
Konya
591%20_normal%20.jpg

02.jpg

briz-briz%20kap.jpg

resim2.jpg

ip%20perde2.JPG

kapı pencerelerine çok hoş oluyo :lepi:annem de mutfağın balkon kapısına yapmıştı kendi hihoyyyt

Bu perdeler çok kullanışsız. Ben mutfağımda kullanmıştım. Çubukların ucundaki yerler eğer plastikse çok çabuk kırılıyor. Ayrıca pencere delinmek zorunda her ay kadın silerken bir tanesi kırılıyordu. En sonunda sinirlendim hepsini çıkardım perdeyide çıkardım. Bu seferde pimapemde delikler kaldı. Yani anlayacağın çok kullanışsız yinede yaptıracaksan hayırlı olsun.

merhaba kızlar. briz perdeleri herhangi bir yerde çok uygun fiyatlara diktirebilirsiniz. Yerine göre değişmek kaydıyla dikim ücreti 10-15-20 TL gibi bir fiyat tutabilir.

özellikler belirtmeliyim ki Kumaş hariç fiyatıdır. Biriz Perdelerde kumaş ölçünüzün 3 katı kullanılır. bunu göz ardı etmeyin

biriz perdelerde 2 çeşit mekanizma kullanır.
1. si biraz önce serap46 hanımefendi gibi yüzlerce insanı mağdur eden plastik sistem
(piyasada 5-10 TL arası bulabilirsiniz)
2. si tamamen aliminyum olan ve gayet dayanıklı olan sistem vardır. isteyen olursa fotograflarını gönderebilirim. temizliği gayet kolay kullanışlıdır. diğer arkadaşımızın dediği gibi dar mekanlar için bulunmaz bir sistemdir.

Back
X