• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Britney spears fantasy parfumu

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
ben gecenlerde acık bir parfumeriden parfum aldım bir alana 2.hediyeydi:9: ablam j.lo aldı bende britneynin parfumunu okadar guzel okadar kalıcıki neredeyse bir hafta once kazagıma sıktım hala kokusu hafif hafif geliyor tavsiye ediyorum...

ben gecenlerde acık bir parfumeriden parfum aldım bir alana 2.hediyeydi:9: ablam j.lo aldı bende britneynin parfumunu okadar guzel okadar kalıcıki neredeyse bir hafta once kazagıma sıktım hala kokusu hafif hafif geliyor tavsiye ediyorum...

kokusunu biraz tarif edebilir misin?şekerlimi,çiçeksimi?Ben değişik bir koku arıyorum ama bulamadım daha.

ben de midnight fantasyi çok beğeniyorum ya çilekte indirimdeydi en son düşünen varsa:)

bugün d&p'de baktım.Ben beğenmedim.Sıradan ve bilindik bir koku.Çiçeksi kokuyor.Tabi ben öyle kokuları sevmiyorum belki ondandır.

kokusunu biraz tarif edebilir misin?şekerlimi,çiçeksimi?Ben değişik bir koku arıyorum ama bulamadım daha.

evet sekerli gibi bende ilk sıktıgımda cokda gusel deilmis dedim ama sonradan kokusu cok guzel oluyor vede kalıcı cogu kisi cok begendi kokusunu:16:

bir de midnight var ama benimki o degil...

Son düzenleyen: Moderatör:
Britney bende hiç kalıcı olmamıştı :( Hatta strawberrynetten Hidden Fantasysini aldım, kokuyu bilmeden aldım çok pişman oldum, iğrenç resmen :( hemde 2 dakikada uçuyo :(((

Bende supriz olmusdum brittney spears bukadar guzel bir parfum kokusu piyasaya cikarinca, cok guzel.

Parfümlerimden bir tanesi midnight fantasy orjinalini kullanıyorum ve hoş çekici bir koku,,,

kızlar ya ben midnight fantasy mi alsam yoksa fantasy mi alsam karar veremedin. midnight fantasy olan mavi, fantasy olan pembe şişe. farkı nedir ikisinin?

midnight fantasy nasıl fantasty nasıl ? biraz tarif edermsnz arkadşlar açık parfüm satan bi yere gittim çilek kokusu varmı dedım bitne sıktı cok begendım hangisi bu dedim britney dedi hangisi olabilrki o ?

Fantasy çooookkkk güzel; nefis beyaz çikolata kokuyor.
Hiç ağır değil ve üstelik bence çok farklı bir koku.
Taklidi çoktur diye düşünmüştüm denemeden önce.
Ama öyle değilmiş. Eşsiz ve etrafımdaki kimse de kullanmıyor.
Deneme amaçlı sıktığım gün hem ailemde hem de iş yerimde herkes bayıldı buna. :KK49:
Ama Midnight Fantasy katlanılmaz derecede kötü benim için. :KK14:

DP deki güzel dolum. Ben şekerli koku pek sevmiyorum aslinda ama bu fantasy'i erkek arkadasim çok begenirdi bir iki sene önce kullaniyordum hatta gittiğim bir kafede erkek bir garson sormuştu parfümün adini..

Back