ben kullandım 3 aylık paketten gayet güzel ve işe yarıyor 2 gün geç geldi ama elime ulaştı 35 gündeyim şuan baya parlak ve dolgun saçlara sahibim denemelisin bence denemezsen anlayamazsın :)
merhaba bende bu ürünü tereddütle almiştim ama şuan çok memnunum az önce 7 adet sadece yag siparişimi verdim .çevremdekilerede öneriorum .saçlarım gerçektende eski halini aldı .dökülmelerim yok oldugu gibi saçlarim dolgun ve parlak şu anda .ama kullanmadan da emin olamazsınız tabikide size tavsiyem 1 pakette olsa kullanıp kendiniz görün :)
ben kullandım 3 aylık paketten gayet güzel ve işe yarıyor 2 gün geç geldi ama elime ulaştı 35 gündeyim şuan baya parlak ve dolgun saçlara sahibim denemelisin bence denemezsen anlayamazsın :)
merhaba ürününüz elime ulaştı kokusuna bayıldım gerçekten muhteşemsiniz ..ilk ytıkamada bile sonuç oldukça başarılı allah razı olsun sizden tekrrdan yazacagım ay sonunda hoşcvakalaın :)
şok bir ifadeyle sölemek istiorum ürün gerçekten mükemmel benm süpürge gibi saçlarımı bile onardı .mucize bir ürün inş saçlarım uzar kullandıkçaaa tek istegim bu ay sonunda tekrar paylaşacagmm
merhabalar ben sizden 3 aylık saç bakım serumu aldım.ilk önce güvenemedm ama yinede şansımı denemek istedim gerçekten ürününz harika .paketlerim bitsin biter bitmez tekrar sipariş vericem teşekkür ederim brillant.daha 25 günluk kullanım sonucunda bu kadar memnun kaldım ...
merhaba bende ürünü kullandım gerçktende muhteşem .) 3 aylık saç bakım serumu aldım.ilk önce güvenemedm ama yinede şansımı denemek istedim gerçekten ürününz harika .paketlerim bitsin biter bitmez tekrar sipariş vericem teşekkür ederim brillant.daha 25 günluk kullanım sonucunda bu kadar memnun kaldım ...