- 28 Eylül 2017
- 1
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende bu ürünü tereddütle almiştim ama şuan çok memnunum az önce 7 adet sadece yag siparişimi verdim .çevremdekilerede öneriorum .saçlarım gerçektende eski halini aldı .dökülmelerim yok oldugu gibi saçlarim dolgun ve parlak şu anda .ama kullanmadan da emin olamazsınız tabikide size tavsiyem 1 pakette olsa kullanıp kendiniz görün :)Merhaba arkadaşlar brillanthair hakkında bilgi vericek arkadaşlar var mı ?
Kullanmak istiyorum ama çok tereddütte kaldım çok kullanmak istiyorum ama çekiniyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen
evet gerçektende bi ürünü denemeden bilemioruz biz bayanlar çok tereddütlüyüz .)ben kullandım 3 aylık paketten gayet güzel ve işe yarıyor 2 gün geç geldi ama elime ulaştı 35 gündeyim şuan baya parlak ve dolgun saçlara sahibim denemelisin bence denemezsen anlayamazsın :)
bende gerçekten memnun kaldım ay sonunda tekrardan paylaşacagım sizlerleevet gerçektende bi ürünü denemeden bilemioruz biz bayanlar çok tereddütlüyüz .)
şok bir ifadeyle sölemek istiorum ürün gerçekten mükemmel benm süpürge gibi saçlarımı bile onardı .mucize bir ürün inş saçlarım uzar kullandıkçaaa tek istegim bu ay sonunda tekrar paylaşacagmmMerhaba arkadaşlar brillanthair hakkında bilgi vericek arkadaşlar var mı ?
Kullanmak istiyorum ama çok tereddütte kaldım çok kullanmak istiyorum ama çekiniyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen
Merhaba arkadaşlar brillanthair hakkında bilgi vericek arkadaşlar var mı ?
merhaba bende ürünü ilk kullanmama ragmen etkisi çok güzel tavsiye ederim herkesee
A-aaaaaaa gerçekten o ürünMune bu benim kullanıp kel kalmama sebep veren ürün değil mi ?
Haha olsun abi seni alan almis, dert etme: )damdazlak hemde ... numunelik 1 tane saç kalmadı... ama kaşlarım iyi durumda ...
Eki Görüntüle 2230559