Brielle nevresim ve pike takımı kullanan?

krall

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
7
1
Merhaba arkadaşlar, Brielle nevresim takımı ve pike takımı kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?
Taç markasının başlığı altında ama yan ürün müdür?

bende ona bakmak için girdim biri bişey yazmış mı diye bu konuyu gördüm,taçın kendi sitesinde indirimli şuan bikaç model var almayı düşünüyorum..en kötü ihtimalle yedek olur,misafir için kullanılır ayrıca sonuç olarak taç yani ne kadar kötü olabilir ki..

Evet Taç'ın internet sitesinde fırsat köşesinde var. Taç'ın alt ürünüymüş. Bir tane sipariş verdim, hayırlısı : )
İlgilendiğiniz için teşekkürler...

Bende şimdi bi tane sipariş verdim. bi de az önce googlea taç yazınca taçevim diye bi site çıktı taçın logosu falan da var orda da fiyatlar uygundu ordan da bi tane alayım dedim ama tc kmlik no istedi emin olamadım sitenin güvenilirliğinden..iletişim bilgilerine girince seral çeyiz falan yazıyor taçın kendi sitesinde ise zorlu tekstil yazıyor. napsam bilemedim.

bende tacın kendi sitesinden sipariş verdim brielle az önce geldi tabi tam olarak tacın ürünü değil brielle ama üreten fabrika zorlu holding o yüzden sıkıntılı değil çok ince veye çok kalın bir kumaşı yok orta kalınlıkta yıkayınca biraz daha sıkılaşacağını tahmin ediyorum ama çok ince değil öyle çok kalın bi kumaşta değil annemle beğendik yani gidip 100 lira vermek bi nevresime pekte mantıklı görünmüyor çünkü dikişleri falanda güzel öyle baştan savma bi dikişi yok orta kalitede ayrıca pamuk her şeyden önce o yetiyor ben polyester olan her şeyden nefret ederimde ..

ürünü yıkadım kumaş geldiğinde daha yumuşaktı yıkayınca çok sert oldu pamuk ama yumuşak bi pamuk değil kumaşı biraz sert ve incenin azıcık kalını alacak kişilerin bilgisine..

Karaca Home'u tavsiye ederim. Hem çok kaliteli hem de renkleri modelleri bir harika bence. Bakman da fayda var sanıyorum :)

Brielle nevresim pamuklu grubu 57 tel olmaktadır. Taç Ranforce nevresim grubu ile aynı kalitede bir üründür. Taç Ranforce nevresim grubuda 57 teldir. Taç ile 50 liralık bir fiyat farkı bulunmaktadır.

Brilelle nevresimlerin tüm modellerini sitemizde bulabilirisiniz.
.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Brielle nevresim takımı ve pike takımı kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?
Evet ben aldım malesef.tum yatak baslık ve kıyafetlere renk verdi.berbat bir urun

Brielle uzun zamandir zorlu grubunun bir markasidir bircok magazada tac brielle nevresim adiyla satilir kalite olarak ust duzey diyemeyiz fakat kendi icerisinde bircok kalitesi vardir ozellikle bu kis soguklarinda pazen nevresim kalitesini oneririm hem pamuk yogunlugu fazla hemde kumasi havlumsu oldugundan memnun kalabilirsiniz. ayni zamanda bircok markadan fiyat olarak uygundur en buyuk sebebi marka bilinirliliginin diger markalara gore az olmasi.

merhabalar bende brielle kullandım ancak çok kaliteli olduğu söylenemez yıkama talimatlarına uygun yıkarsanız bir problem olmuyor

Ben de birielle pazen nevresim takımı kullanıyorum ve kış için çok uygun ben memnunum kullanmayı düşünenlerle tavsiye edebilirim

Orta kalitede o fiyata ürünleri güzel brielle'nin. Eve gelen misafirlere sermek için birebir

ben daha önce oradan alışveriş yaptım istediğim ürün geldi herhangi bir sıkıntı yaşamadım tabi 1 sefer alışveriş yaptım böyle şeyleri denemeden bilemiyoruz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…