Bricanyl ve asist

scooby-doo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
332
548
33
33
Merhaba herkese kızıma bugün bronşit teşhisi konuldu.Doktor antibiyotik iğne,Bricanyl ve asist pediatrik verdi.Fakat bu Bricanyl veya asist varolan öksürüğü iyice arttırdı.Bunu yaşayan varmı aranızda?Öksürüğü arttırıp balgamı mı atmaya çalışıyor?

Daha da kötüleşir. Valla gripte hiçbir şey kullanmıyorum ben. Yazık etmeyin çocuğa

En doğrusunu doktor bilmekle beraber.
Bricanyl Nefes açıcıdır. Asist ise balgam söktürücü. Muhtemelen öksürük sebebi asisttir canım. Bir kaç gün öksürür sonra balgamla beraber rahatlar , ama dediğim gibi en iyisi yine de doktora sor. Çok geçmiş olsun canım.

Asist yapıyor büyük ihtimalle banada öyle geldi.Gece vermiyim iyisimi bu şekilde uyuyamaz çünkü öğlen vermiştim etkisi ne zaman geçer acaba?

Grip olsa hiç ellemicem ama bronşit olduğu için röntgen çekilde bronşlar dolu dedi doktor.Ama asist büyük ihtimal öksürten içi çıkıcak gibi öksürüyor.
Ben bu konuda çok temkinliyim tercih tabiki sizin. İlaç kullanmak bir sirkülasyon. Bronşit demese kullanmam diyorsunuz. Grip olmuş deyip gönderdiler mi hiç? Demek istediğim şu ki aslında grip.

Ben bu konuda çok temkinliyim tercih tabiki sizin. İlaç kullanmak bir sirkülasyon. Bronşit demese kullanmam diyorsunuz. Grip olmuş deyip gönderdiler mi hiç? Demek istediğim şu ki aslında grip.
Haklısınız bugüne kadar hep üst solunum yolu enf denip antibiyotik yazılıp gönderildi artık kime neye inanıcağımızı da şaşırdık siz doğal olarak neler yapıyorsunuz sizden tüyolar almak isterim.

Tencerede su kaynatıp içine vicks atıp onun buharını içine çektirmişliğim var çocuğun kafasına bir havlu kapatıp mesela. Başını yüksek tutup odasıno havalandırırım. Ballı limon içiririm. Ben çocuk doktoru kadir tuğcuyu takip ediyorum. 3 çocuğumu da onunla büyütüyorum. Araştırabilirsiniz daha fazlasını okuyabilirsiniz onun yazdığı forumdan. Yine söylüyorum tercih sizin. Ama ben hiç pişman olmadım. Aksine ilaçlar iğneler başlayanlar hava kullanmaya varan durumları çok okuyorum. Doğru bilinen kabullenilen yanlışlardan uzallaşmakta fayda var diye düşünüyorum. Çok çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün kuzucuğunuz.

Bronşitte öksürük artacak ciğer temizlenecek bu şekilde olay o zaten

Assist balgami cok iyi cozuyor aslinda. Bronsitse ciddiye almalisiniz. Vicks buharini gerektiginde ben de yapiyorum sadece odaya hava gondererek ama bronsit olan birine zararli olabilir. Oyle uyarilar okumustum.

Assist balgami cok iyi cozuyor aslinda. Bronsitse ciddiye almalisiniz. Vicks buharini gerektiginde ben de yapiyorum sadece odaya hava gondererek ama bronsit olan birine zararli olabilir. Oyle uyarilar okumustum.
Evet çözüyor balgamı ama çözerkende ah felaket öksürtüyor Rabbim dermansız dert vermesin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…