• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

gqouttake2008.jpg

Eldivenleri qerçekten çok qzl yaa...

Şu resimlerin boyutu biraz daha küçültülmüş olsaymış
Daha rahat bakablecektim fotolara:bbo:
Neyse bende adrianayı çok beğeniyorum
Erkek arkadaşımda beğendiğini söylüyor güya kıskandırmak içinmişakannehir
Ben bile beğenirken açıkçası onun beğenmemesini beklemiyorum:delphin:

güzel kadın ama abartılcak kadar değil güzellikten öte çekici bana göre. bacakları da tavuk yolunmuş gibiymiş dövmesini gösterdiği fotoda belli oluyor ama herşeye rağmen çok çekici

hamileliginin 7. ayindaymis..gecen hafta acunun programina telefonla katildi..yine cok samimi konustu..bebeginin cinsiyetini ögrenmek istememis sürpriz olsun diye..

kocasına nasıl da aşık her halinden , gülüşünden belli ... Allah nazardan saklasın, mutluluklarını daim etsin :nazar:
İşin güzel tarafı da, öyle doğal pozlar ve sarılmalar ki bunlar, insan ne reklam ne de yapmacık olarak algılıyor... Resmen doğal bir tablo bu... Tekrar diyorum yürekten : Allah ayırmasın, mutluluklarını 10 kat artırsın:Saruboceq:

kocasına nasıl da aşık her halinden , gülüşünden belli ... Allah nazardan saklasın, mutluluklarını daim etsin :nazar:
İşin güzel tarafı da, öyle doğal pozlar ve sarılmalar ki bunlar, insan ne reklam ne de yapmacık olarak algılıyor... Resmen doğal bir tablo bu... Tekrar diyorum yürekten : Allah ayırmasın, mutluluklarını 10 kat artırsın:Saruboceq:

aynen katiliyorum...

Back
X