• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

kıllı mıllı hiç onlar göze batmıoki zatennn o kadar bakılcak yeri varken onlar gözükmüo bilee her güzelin bi kusuru vardır kimse 4 4lük olamaz olsunda tek derdi o olsun yani zaten hemen hemen herkes diodurki bu kadar güzel olsamda kıllı olsam die :)

karabiber dikkat ettimde kim olumlu bişey dese hemen atlamışsın bence sen bu kadına fena halde takmışsınnnnn:umursamaz:

herkesin begenileri aynı yönde olmak zorunda değil..güzellik subjektif bir kavramdır..
emin ol kıskanılıcak daha güzel kadınlar var Adrianadan baska dünyada gamyoncuiremsu

adriana-lima-1024x768.jpg

adrianalimimini051600jy4.jpg

wiadrianalima070119sshot9.jpg

herkesin begenileri aynı yönde olmak zorunda değil..güzellik subjektif bir kavramdır..
emin ol kıskanılıcak daha güzel kadınlar var Adrianadan baska dünyada gamyoncuiremsu

eve Gamzeicim haklısın . Adriana çok qzl bir kadın qerçekten ama birde şunu eklemek istiyorumki aynı zamanda çok fotojenik ve yüzü makyaja qidiyor.. Varmısın Yokmusun ' a çıktığında ordaki herhanqi bir kızdan daha alımlı ve qzl qörünmüyordu normaldi qzllliği wooow nee farklı bi yüzü var yada müthiş bir fiziği var demedik izlerken . Çünkü imaj sorunuda çekiyordu o qün makyajı ve qiyimi çok kötüydü ünlü olmadan önce kmsenin onu beğenmediğini kendini ozamanlar çok çirkin bulduğunu ve komplekse qirdiğini söylemişti :) Doğru imaj qiyim kuşam saçla herkes qzl olabilir kimseyi kıskanmaya qerek yok diyorum ya ne çok konuştum ben :))

Gamzei bakıyorumda her topikte kendine kapışıcak birilerini buluyorsun.lülülülülülü Hep güzel kadınların olduğu topikleri gezip ( galiba bu sitede tek takıldığın yer) kendi komplekslerini tatmin etmek için sana cevaben bişeyler yazılmasada ilginçtirki her lafa verilicek bi cevabın var... İnan bu sitede tek seni merak ediyorum hani adrianadan ve diğer topiklerde beğenmediğin kadınlardan daha güzel daha kıskanılıcak kadınlar vamış yaa onlardan birimisin die hee he hee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Not: ben senin gibi bu topikte yatıp kalmadığım için cvb kaçırabilirim kafana göre takıl sen:sm_cool::teytey:)

böyle güzel olup bu kadar sempatik olabilen başka bi kadın yoktur sanırım :)) çok sevdiğim bi arkadaşıma da benziyo biraz da o yüzden seviyorum galiba :))

Saçlarıda çok hoşuma gidiyor en azından saçı bari bende olsaydı :ecrin_bebek:

Back
X