Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Bence silikon falan değil,zaten destekli sütyen takıp eliylede biraz çekiştirince böyle gözükmesi normal.Bakıncada içinde silikon olan göğüs gibi durmuyor.

Ya şu afeti de beyenmeyenlere inanamıyorum kıskançlığından kötü şeyler yazanlarda hayatlarında da onu bunu çekemeyen tiplerdir eminim ki

Ya şu afeti de beyenmeyenlere inanamıyorum kıskançlığından kötü şeyler yazanlarda hayatlarında da onu bunu çekemeyen tiplerdir eminim ki

biz "beyenmiyoruz" demiyoruz canım, "beğenmiyoruz". tamamen zevk meselesi. bak sen seviyomuşsun, ben buna saygı duyuyorum.. ama bu bayanı eleştirdiğim için sen beni kıskançlıkla itham ediyosun.. çok çirkin bi davranış bence.

bazı resimlerinde çok eblek bakıyo, dişleri tavşan gibi kocaman kocaman.. vücudu güzel evet allah için. gözlerinin renkli oluşunu bahane ederek güzel olduğunu söylüyolar. yahu bi sokağa çıkın, bu kadının vücut hatlarına sahip kaç kız var dışarılarda.

herkesin zevkleri aynı olmak zorunda değil sen beğenirsin başkaları beğenmez bu zevktir kıskançlık değildir nasıl beğenene saygı gösteriliyorsa beğenmeyene de saygı göstermek lazım kıskançlık demeyelim bunu ayırt edelim...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…