• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

images.php

victoriasecretverysexyl.jpg

bu resimde Adriananın kol altı,kolları ve ellerinin parmakları kıl içinde:1shok:
niye böyle bakımsız geziyolar yaa,dünyanın en ünlü mankenlerinden
hepimizden daha cok bakımlı olması lazımken bu kıllar da neyin nesi :(

kesinlikle haklısın bu ne yaaaa dumur oldum resmennnnnnn:1shok::olmaz:

saçmalamayın kızlar ya nolucak parmak kıllarndan ve kol kıllarından her bayanda vardır bende aldırmıyorum ünlü diye aldırmasımı gerekiyor yani

cnm senin ki bariz belli değildir belki ama bu kıl tüy problemine takan çok insan varken adriana niye aldırmadı bana da ilginç geldi hiç olmadı lazer yaptırsaydı bari parası da var ama mutlu demek öyle ama ben hiç yakıştırmadım. ünlü olmanın sorumlulukları vardır bana göre en başından bakımlı olmak lazım çünkü göz önünde heryerine dikkat ediyoruz adriana da dikkat etmeliydi bence ama dediğim gibi ona normal geliyor ki aldırmıyor kıllarıyla mutluluklar ne diyeyimkaydirigubbakcemile3

saçmalamayın kızlar ya nolucak parmak kıllarndan ve kol kıllarından her bayanda vardır bende aldırmıyorum ünlü diye aldırmasımı gerekiyor yani

hadi parmak ve kol üstünü geçtim. ki bence bu kadar göz önünde biri olarak onların da olmaması gerekiyor.
kol altına ne diyeceksinbenneyaptımki
doutzen forever yaa:roflol:hihoyyyt

belkide uzamış olabilir şimdi baktımda bütün fotolarda böyle değil belkide aldırıyodur ama zamanı gelmistir CADIARZU

kıllar yakışıyor mu?:1shok: bu kadının kaşının gözünün dışında aslında çok fazla bi özelliği yok bana göre ağız ksmı çirkin biraz önde duruyor dudakları kalın ama güzel denemez her kalın dudak güzel değildir bana göre dişleri bozuk abartılcak kadar güzel değil ama çirkin de diyemeyiz ama feci derecede çekici baktırıyor kendine bu güzel olduğundan değil çekici olduğundan kaynaklanıyor kanımca...

O kadar güzel ki :asigim: Gözleri, bakışları, dudakları, burnu, saçları, fiziği her şeyi... :nazar:
O kadar tatlı ki
O kadar masum ki
O kadar mütevazı ki
(ve daha birçoğu..)
Çok çok çok beğeniyorum! Bakmaya doyamıyorum
delikafadulden !

Back
X