• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

aa adriana da mı silikonluymuş olley walla çok sewindim :) ben doal sanıodum.. herkes yaptırsın bence bölece doğal olanların kıymeti daa çok bilinicek :p ayrıca o ameliyatı bi kere benim gibi yakından görseydeniz emnm yaptırmak isteyen herkes vazgeçerdi.. ay neyse konuyu dağıtmayaym adriana için yüzünü pek beenmiyorum beli fazla kalın ama gözleri ve göğüsleri süper dicektim ki silikon olduğunu öğrendim sayfaları gezerken artık gözleri de lens derseniz şaşırmıyacağım:p

bazen gözüme mükemmel gözüküyor bazense normal güzel deyip geçebileceğim kişilerden oluyor makyaj insanı gerçekten çok değiştiriyor

ben beğenmedim,ben bu hatundan güzelimkaydirigubbakcemile3
ve lütfen gülmesin ,gülünce itici olan tiplerden bence...:delphin:

kaydirigubbakcemile3 herkesin kendine özgü bi güzelliği vardır ve sizde eminim çok hoşsunuzdurkaydirigubbakcemile5 evt gülünce çok hoş olmuyor ama hep gülüyorkaydirigubbakcemile3

Bence de gülüşü çok güzel.. Hem birini güzel diye tanımlayabilmek için illa fındık gibi küçük bir burnu, düzgün dişleri olması gerekmezki yha :)) bu kıza kusurları bile yakışmış. çok doğal bi gülümsemesi var. hiç kasmıyo valla.. çok da güzel..

adriana-lima4.0.0.0x0.432x708.jpeg

ya bu hatunun her yeri güzel kendisini 5 sene önce keşfettim o günden bu yana daha bi tane bunun gibisini görmedimkaydirigubbakcemile3

Back
X