• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

ya ne dudağı silikonu yha ben adrianananon bebeklik halini biliyorum daha yeni mankenliğe başlamışken taa 1996 yılındayken çekilmiş vidolar var ya inanmayan yazsın google ye de baksın yhaw güldürmeyin insanı

ya ne dudağı silikonu yha ben adrianananon bebeklik halini biliyorum daha yeni mankenliğe başlamışken taa 1996 yılındayken çekilmiş vidolar var ya inanmayan yazsın google ye de baksın yhaw güldürmeyin insanı

evet estetik yok yuzunde yuz güzelliğine asla laf edilmemeli bende 16 yaşındaki videolarını izledim biliyorum.cok güzel yüzü sacları flan zaten :nazar:

yüzü estetiksiz evet kim diyor ayol estetikli diye .. hem silikonlu dudak öylemi durur allah aşkına çoktan pörtlemiştii

Son düzenleme:
kıvrımlı ama kıvamında olucakk.zapzayıf da sevmem kilolu dasempatiksalakcinni herkese benden de bir maşallah o zaman kızlarrr:nazar:

bu resimleri çok güzelmiş canım bende ekliyeyim beğendiklerimden biraz :)

vintage_victoria_launch_182.jpg

vintage_victoria_launch_171.jpg

tim_fountain_commercial_108.jpg

tim_fountain_commercial_104.jpg

tim_fountain_commercial_101.jpg

tim_fountain_commercial_55.JPG

victoria_secret_noir_launch_453.jpg

Son düzenleme:
internetten kaynaklanıyo sanırım başka açtığım konuda çarpılar çıkmış şimdi anlamadım eskiden herkes görüyodu şimdi göremiyorum.

Back
X